Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile Yapı Kredi arasında çiftçilere yönelik önemli bir iş birliği anlaşması yapıldı. Yapı Kredi’nin, çiftçilere özel sunduğu, tüm tarımsal girdi (mazot, gübre, tohum, zirai ilaç, fidan-fide vb.) alımlarında kullanılabilen Verimli Kart sayesinde, Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden yapılacak elektrik faturası ödemeleri, çiftçilerin hasat dönemlerine kadar ötelenip taksitlendirilebiliyor.

Ayrıca anlaşma kapsamında Yapı Kredi Verimli Kart sahipleri, fatura ödemelerini hasat dönemine erteleyip özel faiz oranlarından faydalanabiliyor. Yapılan iş birliği aynı zamanda otomatik tarımsal kurum ödemelerinde yüksek tüketimli elektrik faturası bulunan Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterileri için Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile de kolaylık sağlıyor.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterisi olan çiftçiler, en yakın Yapı Kredi şubesine gidip Verimli Kart başvurusu yaparak bu fırsatlardan faydalanabiliyor.

Aydem Perakende Hakkında:

Aydem Perakende, Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olarak Aydın, Denizli ve Muğla illerinde 2 milyonu aşkın müşteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur. Aydem Perakende, daimi önceliği olan müşteri memnuniyeti odak noktası doğrultusunda, görevli olduğu bölgelerde serbest olmayan tüketicilere perakende satış sözleşmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise ikili anlaşma yolu ile elektrik enerji tedarik hizmeti vermektedir. Çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürü ve çalışanlarına verdiği değeri tescil ettiren Aydem Perakende, “Great Place to Work®”Enstitüsü’nün yürüttüğü “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 2022 yılında da yer alarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Aydem Perakende, ayrıca Great Place to Work® 2022 yılı Türkiye’nin En İyi İşverenleri Özel, Sektör ve Bölge Ödülleri’nde “Ege’nin En İyi İşverenleri’’ kategorisinde yer alarak başarısını sürdürmektedir.

Gediz Perakende Hakkında:

Gediz Perakende, enerji sektöründe 40 yıllık deneyim ve uzmanlığa sahip, Türkiye’nin ilk ve öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji bünyesinde 2013 yılında İzmir ve Manisa illerinin görevli tedarikşirketi olarak kurulmuştur. Gediz Perakende, İzmir ve Manisa illerinde 3 milyonu aşkın müşteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmaktadr. Sürdürülebilir gelecek için enerji çözümleri üretme stratejisini kurum kültürüne yayan Gediz Perakende, müşteriyi odağına alan yaklaşımı, modern dünyanın getirdiği yenilikler ve ihtiyaçlardan beslenen hizmetleri ve Türkiye’nin en yaygın hizmet ağına sahip müşteri ilişkileri merkezleriyle; müşteriler, çalışanları, tedarikçileri ve toplum için değer yaratma amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye’nin enerjisi ve ekonomisi için katma değer yaratan Gediz Perakende; çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalar ve yarattığı güçlü kurum kültürüyle 2022 yılında da “Great Place to Work®”Enstitüsü tarafından ‘Harika İşyeri’ olarak sertifikalandırılmıştır. Ayrıca Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri Özel, Sektör ve Bölge Ödül listesinde 2022 yılında da yer alarak başarısını sürdürmektedir.