Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Denizli'yi adım adım gezerek bugüne kadar yaptıkları ve yeni dönemde yapacakları projeleri anlatıyor. Vatandaşlarla dertleşip istek ve önerilerini de dinleyen Başkan Zolan, Çameli İlçesi, Acıpayam Akalan, Tavas merkez, Baharlar, Solmaz, Garipköy, Ulukent, Çağırgan, Nikfer, Kızılca, Pınarlar ve Sarıabat Mahallelerini ziyaret etti. Gittiği her mahallede coşku ve sevgi seli ile karşılanan Başkan Osman Zolan'a Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan, Acıpayam Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hulusi Şevkan, Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık ve beraberindekiler eşlik etti.

Meşaleler eşliğinde hemşehrilerine seslendi

Başkan Osman Zolan'ın gündüz saatlerinde başladığı ziyaretler gece geç saatlere kadar sürdü. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan'ın her bir ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. Tavas'ın Sarıabat Mahallesi'nde meşaleler eşliğinde karşılanan Başkan Osman Zolan’a vatandaşların yoğun ilgi gösterdi. "Çocukluğumdan bu yana birçok hatıralar ve güzellikler yaşadım" dediği Tavas ziyaretinde konuşan Başkan Osman Zolan, "Çok şükür Allah'ım tekrar nasip etti yola çıktık. Allah'ım hayırlısını eylesin. 5 yıl önce çıkmış olduğumuz yolda vermiş olduğumuz tüm sözleri yerine getirdik, 19 ilçe 622 mahallemizde taş üstüne taş koyduk. Sadece ve sadece hizmet ettik. Başka bir derdimiz, amacımız olmadı" dedi.

"Denizlimize gece gündüz hizmet ettik"

Büyükşehir sistemini sıfırdan kurduklarını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Allah'ım güç verdi kuvvet verdi, sizlerin dua ve desteleriyle ayakta durduk, Denizlimize gece gündüz hizmet ettik. Taş üzerine taş koyduk ama aynı zamanda da gönüller yaptık. Esas olan da gönüllerin bir olmasıdır. Allah'ım yarınımızı bugünden daha güzel eylesin."