Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Çardak, Bozkurt ve Bekilli ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Denizli'nin Fatih ve Muratdede Mahallesi'nde düzenlenen mahalle mitinge katılan Başkan Osman Zolan, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Vatandaşlarla dertleşip istek ve önerilerini dinleyen Başkan Zolan'ın ilçe ziyaretleri Çardak'ın Gemiş Mahallesi ile başladı. Daha sonra Bozkurt ve Bekilli'de düzenlenen mitinge katılan Başkan Osman Zolan, bugüne kadar hayata geçirdiği ve yeni dönemde gerçekleştirecekleri projelerini anlattı. Gittiği her yerde vatandaşların coşkulu tezahüratları ile karşılanan Başkan Osman Zolan, "Yaparsak birlikte yaparız. El ele gönül gönüle inşallah daha güzsel hizmetler yapmayı Allah'ım bizlere nasip etsin. İnşallah biz de bu sevginize coşkunuza en güzel şekilde cevap vereceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

"Sen ben yok önce Denizli"

Başkan Osman Zolan, "Her türlü zorluğa rağmen 5 yıl önce hizmetlerimize başladık. Her nerede ne ihtiyaç varsa gece gündüz çalıştık yaptık. Göreve geldiğim günden itibaren duruşum da bellidir, yürüyüşüm de bellidir. Tüm mahallelerimize hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettik. Bizde ayrı gayrı yok. Gücümüz yettiğince şartlarımızı zorlayarak her yere dokunduk. Çünkü biz 'Sen ben yok önce Denizli' dedik. Hepimiz aynı gemi içerisindeyiz" diye konuştu.

"Büyükşehir demek büyük hizmetler demek"

Özellikle Bozkurt ve Bekilli'de yoğun sevgi gösterileri ve kalabalıkla karşılanan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "İnşallah beraberliğimiz daha güzel olacak, daha güzel hizmetlerin altına birlikte imza atacağız. 5 yıl önce buraya gelip 'büyükşehir demek büyük hizmetler demek' demiştik. 'Biz sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz' dedik. Çok şükür bizlere güvendiniz bize yetki verdiniz. Ben de güveninize layık olmak için bugüne kadar -ilçe, mahalle, sokak, kişi- hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettim. Bir şey yapılması gerekiyorsa ayrım yapmadan yaptık. Göz boyamak üzerine günü kurtarmak üzerine hiçbir zaman siyaset inşa etmedik. Göreve geldiğimiz günden beri kendi ikbalimiz için kendi geleceğimiz için değil Denizlimizin, tüm ilçelerimizin geleceği için uğraştık " diye konuştu. 

Fatih'de coşkulu karşılama

Başkan Osman Zolan, Çardak, Bozkurt ve Bekilli ilçelerini ziyaret edip vatandaşlarla kucaklaşmasının ardından Denizli'nin Fatih ve Muratdede Mahallesi'nde düzenlenen mahalle mitingine katıldı. Vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Osman Zolan, tüm vatandaşlara teşekkür etti.