Cumhur İttifakı'nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Pamukkale Gençlik Kolları ile bir araya geldi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve çok sayıda genç katıldı. AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, kurulduğu günden beri AK Parti'nin gençliğin azim ve kararlılığına yer veren bir parti olduğunu belirterek, "Biz bugün sadece Karşıyaka için, Anafartalar için, Gözler için, Cankurtaran çalışmıyoruz aynı zamanda Pamukkale için, Denizli için, Türkiye için çalışıyoruz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için 2023, 2053, 2071 hedef ve vizyonları için tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet anlayışı içerisinde tevazu samimiyet ve gayretle, önce millet önce memleket şiarıyla durmadan bıkmadan usanmadan koşacağız, risk alarak koşacağız" dedi.  

Gökbel: "Gençlerimizle birlikte sonuna kadar sizlerleyiz"

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ise, gençlerin gözlerinin  ışıl ışıl olduğunu belirterek, "Biz gençlerimizi seviyoruz.  Gençler çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kente kazandırdığı hizmetler için teşekkür eden Gökbel, "Bu hizmet yolunda Denizlimizde, Pamukkalemizde atılacak olan tüm imzaları atıyorsunuz. Biz de gençlerimizle birlikte inşallah sonuna kadar sizlerle birlikteyiz. En güzel çalışmaları da birlikte yapacağız inşallah" diye konuştu. 

Örki: "Memleketimiz için vatanımız için..."

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki de, gençlik kollarının siyasette en önemli konumlarından biri olduğuna dikkat çekerek,  gençlik kollarında iken çok güzel anıları ve tecrübeleri olduğunu belirtti. Örki, "Şu anda elinizde fırsat varken; memleket için, gayret etmek, koşturmak, bir şeyleri değiştirmek için bu imkanı sonuna kadar kullanmalı, olabildiğince çok yere ulaşmaya gayret etmeliyiz. Bu vesilelerle kendinizin de geliştiğini hissedeceksiniz" dedi. Gençlerin enerjisinin farkına varması gerektiğini vurgulayan Örki, "Memleketimiz için vatanımız için aynı zamanda kendi geleceğiniz için de koşturun, sakın mücadeleyi bırakmayın. Hepinize yanımızda durduğunuz, bizimle beraber olup destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu. 

Başkan Zolan: "Mesele millete hizmet etmektir"

Başkan Osman Zolan ise, birlik ve beraberliklerinin güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu. Siyasete kendisinin de gençlik kollarından başladığını anlatan Zolan, şöyle konuştu: "Gençlik kolları çok önemlidir. Gençlik kollarında siyasete başlamak, aslında işin kaynağından başlamaktır. Çekirdekten yetişmek diye bir tabir vardır öyledir gençlik kolları. Çalışırsak, koşarsak Allah'ım sizi alır gönlünüzdeki yere nasip eder. Bu yürüyüşte milletimize hizmet etmek için en uygun makama gelirsiniz. Mesele millete hizmet etmektir. Mesele bir yerlere gelmekten ziyade millete hizmet etmek, Hakk'a hizmet etmektir. Hesabi değil hasbi olacağız. Hesabilik saman alevi gibi gelir geçer. Ama hasbi olursanız istikrarlı bir şekilde yürürseniz hedefe varırsınız."

"Sizler varsanız bizler de varız"

Başkan Zolan, "Bu dava olduğu sürece biz varız. Bu dava olmazsa Osman Zolan'ın hiçbir anlamı yoktur. Sizler varsanız bizler de varız. Allah'ım güç kuvvet versin, inşallah birlik ve beraberlik içinde koşacağız" dedi. Katılımlarından dolayı gençlere teşekkür eden Başkan Zolan, "Pırıl pırıl gençliğimizi görmemiz, geçmişimizi görmemiz bizi çok mutlu etti. İnşallah sizler bizden daha başarılı olacaksınız. Gelecekte bu makamlarda sizler olacaksınız" diye konuştu.