Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Sevindik Mahallesi'nde kuruldu. Gültepe Camii önünde düzenlenen iftara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, Sevindik Mahallesi’nde gerçekleştirilen geleneksel iftar programı nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Allah'ım herkesin tuttuğu oruçları, yaptığı ibadet ve duaları kabul etsin. Çok şükür ramazanın sonuna doğru yaklaşıyoruz. Biz de dolu dolu geçiriyoruz. Her gün bir mahallemizde iftar, teravih sonrası bir mahallemizde sohbet ve istişareler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bu sene başlattığımız sahur programlarında vatandaşlarımızla beraber oluyoruz" dedi.

Denizli’de Kadir Gecesi bir başka yaşanacak

Başkan Osman Zolan; “10 Haziran Pazar günü şehrimize Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelecek. Denizlili vatandaşlarımıza hitap edecek. Bütün vatandaşlarımızı 29 Ekim Bulvarı'na davet ediyorum. Cumhurbaşkanımızın mitinginden sonra da, Diyanet İşleri Başkanımızın da yer alacağı Hilal Cami’nde güçlü bir iftarımız olacak. Akabinde, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nin açılışını Diyanet İşleri Başkanımız ve Bakanımızın katılımlarıyla yapacağız. TRT’nin Kadir Gecesi yayını Türkiye’ye oradan yapılacak. Kadir Gecesi Denizlimizde güzelliklerle iç içe geçecek” diye konuştu.

Sevindik’e alt yapı müjdesi

Herkesin ramazan ayını tebrik eden Başkan Zolan, Sevindik Mahallesi’ne bir de müjde verdi. Başkan Zolan “Sevindik’te Eylül ayında inşallah alt yapı çalışmasını başlatacağız. Baştan aşağıya alt yapı çalışması başlayacak. Sevindik bizim gözbebeğimiz, alt yapısıyla, üstyapısıyla buradaki vatandaşlarımıza yakışır hale gelecek. Şimdiden hayırlı olsun”  diye ifade etti.

Bakan Zeybekci: “Cumhurbaşkanımız Denizli’yi çok seviyor”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Denizli’ye selam getirdiğini söyledi. Bakan Zeybekci, “10 Haziran Pazar günü saat 13.00’da 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’na Cumhurbaşkanımız geliyor. Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz Denizli’yi çok seviyor. Denizli, Türkiye’de en çok ziyaret ettiği illerin başında geliyor” dedi. Bakan Zeybekci; “Denizli hak ettiğini alacak’ demiştik size. Denizli elhamdülillah Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu. Bunu siz yaptınız, sizin sayenizde oldu. Eğer o gün sizin bu tercihiniz olmasaydı, Denizli hala eski halinde olurdu. Şu şehirde gördüğünüz taş üstüne taş koyulanların hiçbirisi olmazdı. Hiçbir köprülü kavşak, spor salonu, kapalı pazaryeri, parklar, yüzme havuzları, oyun alanları olmazdı. Denizli hala Türkiye'nin havası en kirli olan şehirlerinden biri olurdu. Denizli’yi dönüştüren sizsiniz” diye konuştu.

"Denizli Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu"

Sevindik’e bu yıl altyapının geleceğini belirten Bakan Zeybekci, "Çınar’da, Hükümet Konağı önünde, Gazi Bulvarı’nda her şey nasılsa Sevindik’in sokakları da aynısı olacak. Sizlerin destek ve dualarıyla Denizli hak ettiğini aldı. Denizli Ege’nin vizyon kenti oldu. Denizli Türkiye’nin parlayan yıldızı oldu. 2011’den itibaren siyasetin lider şehirlerinden biri oldu. Biz elhamdülillah bu şehre hizmetkâr olmaktan çok mutluyuz. Bu can bu bedende oldukça durmak yok hizmete devam. Denizlimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz varsanız biz de varız. Denizli’nin tarafı olmanızı istiyorum. Denizli’nin menfaatlerine, 2004 yılında nasıl taraf olduysanız, gene taraf olun” dedi.