AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çivril Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali’nin açılışına katıldı. Kortej yürüyüşünün ardından festival alanında toplanan vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin, gündeme dair önemli mesajlar verdi.

“ÇİVRİL HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Çivril’in Denizli için büyük önem taşıdığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Çivril, çalışkan insanlarıyla, tarımıyla, üretimiyle, işadamlarıyla, elmasıyla, ziraatçısı, çiftçisi, besicisiyle, çok zengin, gözbebeğimiz olan bir ilçemiz. Her zaman öyle olmasını istiyoruz. Çivril’imizin hak ettiği hizmeti alması için çalışıyoruz. Çivril’in çalışkan halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyoruz. İl başkanlığı yaptığım dönemden bu yana milletvekilliğim dönemin de Çivril hep yanımızda olmuştur, biz de her zaman Çivril’in yanında olduk. Bu arada şunu da ifade etmeliyim ki; Çivril olarak çok değerli bir siyasetçi yetiştirdiniz. Sayın Cahit Özkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önemli hizmet kademelerimizden olan Grup Başkan Vekilliği görevine getirildi ve hakkıyla bu görevi yerine getiriyor” dedi. Konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Çivril’in kurtuluşunun aynı güne denk geldiğini de belirten Milletvekili Şahin Tin, “Kahraman Çivril halkımızın kurtuluşunu tebrik ediyorum” dedi.

“ESKİ TÜRKİYE’Yİ İSTİYORLAR”

Gündeme dair önemli değerlendirmelerde de bulunan Milletvekili Şahin Tin, “Ağustos ayı aynı zamanda AK Parti’mizin de kurulduğu aydır. 14 Ağustos 2001’de siyaset sahnesine çıkan partimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmet destanları yazmış, Türkiye’nin büyük atılımlar yapmasına öncülük etmiştir. Türkiye’nin güçlenmesi, büyümesi, gücünün farkında olarak politikalar izlemesi tabi ki, eski Türkiye’ye istediğini yaptırmaya alışmış olan, emperyalistleri rahatsız ediyor. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da sürekli ifade ettiği gibi, Türkiye güçlendikçe daha çok üzerine geliyorlar, köşeye sıkıştırmak istiyorlar. Karar verenler arasında değil, alınan kararlara rıza gösteren, boyun eğen ülkeler arasında olmamızı istiyorlar. Bütün sıkıntıları dertleri aslında bu. Son dönemde gerek terör, gerek gezi kalkışması, gerek 15 Temmuz ihanet girişimi, gerekse ekonomimize yönelik spekülatif müdahaleler olmak üzere her türlü saldırının arkasında, “Büyük Türkiye” yolculuğundan duyulan rahatsızlık vardır” dedi.

“BİZ KAZANACAĞIZ!”

Başarıya giden yolların, zorlu ve engellerle dolu olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Bizim ‘Büyük Türkiye’yi kurmak gibi bir idealimiz var. İslam coğrafyasındaki mazlum halkların kurtuluşa ermesi gibi insani hedeflerimiz var. Kardeş kanı aksın istemiyoruz. Herkesin kendi topraklarında huzur ve barış içinde yaşaması en büyük arzumuz. Bütün bunlar tabi ki; başta İsrail ve Amerika olmak üzere bölgede emelleri olan güçlerin işine gelmiyor. Türkiye’nin lider ülke olmasını, İslam âleminin umudu olmasını istemiyorlar. ‘Büyük Türkiye’ tabi ki işlerine gelmiyor. Onlar istemiyor diye biz de yolumuzdan dönecek değiliz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. Bize boyun eğdiremeyecekler. Kazanan Allah’ın izniyle Türkiye olacak, bizler olacağız. Biz buna inanıyoruz. Siz de inanın!” diye konuştu.