Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda düzenlenen buluşmanın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.Ziyarete, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve beraberindekilerkatıldı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki Büyükşehir Belediyesinin önündecoşkulu bir kalabalığın karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Osman Zolan ile birlikte halkı selamladı. Daha sonra Başkan Zolan’ın makamında ağırladığı Cumhurbaşkanı Erdoğanburada Denizli Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Zolan’a Ziyaret (4)

Büyükşehir'den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi Büyükşehir'den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

BAŞKAN ZOLAN’A BAŞARI DİLEĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şeref defterine şu mesajı paylaştı: “Denizli’de bulunmaktan ve kardeşlerimle bir araya gelmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına Denizli’ye hizmet yolunda Yüce Mevla’dan muvaffakiyetler diliyorum.”Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Zolan ve beraberindekiler ile bir süre sohbet etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Zolan’a Ziyaret (6)

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Denizli’de ağırlamanın mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, kente verdiği destek ve katkılar için teşekkür etti. Denizli ziyaretinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerine de teşekkür eden Başkan Zolan, “Birlik ve beraberlik içinde şehrimizin ve ülkemizin daha da ileri gitmesi için gayret göstermeye devam edeceğiz. Denizli’mizi bir kez daha onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Zolan’a Ziyaret (5)