Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Denizli'ye yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklara devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kente gelişi öncesi güvenlik tedbirleri üst seviyede olurken, gün boyunca Denizli caddelerinde binlerce polisin görev yapacağı öğrenildi. Denizli'ye havayoluyla gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve bakanların da eşlik edeceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci ile Ergün Sertkan'ın kızı Elif Sertkan'ın nikah törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah töreni sonrası 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na gelecek. Erdoğan'ın törende Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, TOKİ yatırımlarının ve  Orman Bölge Müdürlüğü'nün projesi olmak üzere toplamda 1 milyar 348 milyon 726 bin TL'lik 275 projenin açılışını gerçekleştirecek. Ancak ortaya çıkan bir detay kentte heyecan yarattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, konuşmasının ardından tekrar EGS Kongre ve Fuar Merkezi'ne geçeceği ve burada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile ilçe adaylarını tanıtacağı öğrenildi. Bu haber hem parti içerisinde hem de aday adayları açısından büyük heyecan yarattı.