Denizli’nin en renkli ve eğlenceli spor organizasyonlarından biri olarak gösterilen ve bu yıl 4. gerçekleştirilen DEGİAD Yüksekçıta Okulları Basketbol Turnuvası’nda sona gelindi. Heyecanın doruğa çıktığı turnuvanın yarı final maçları Perşembe günü, final maçları ise Pazar günü oynanacak. 

DOSTLUK VE KAYNAŞMA ÖN PLANDA TUTULDU

İlk gruplarda her takımın 7 maç yaptığı turnuvada ilk 4’e kalanlar yarı final gruplarına çıktı. Gruptan çıkan takımlar Final Four’a kalmak için ter döktü. Ayrıca ilk grupta ilk dörde kalamayan takımlar Dostluk Kupası adı altında turnuvaya devam etti. Tüm takımlar şu ana kadar 10’ar maç yaptı.  Final Four’da Yüksekçıta, Goodfellas, Riskymen ve Peaky Blinders takımları mücadele edecek. Dostluk Kupası’nda Basiad, Osenebusene, Hangover ve Expo Team takımları karşı karşıya gelecek.

YENİ TÜRKÜ SAHNE ALACAK

10 Şubat’ta start alan turnuvanın şampiyonu 21 Nisan Pazar günü belli olacak. Ayrıca final günü şampiyonluk mücadelesinin yanında, 3.lük-4.lük, 5.lik-6.lık ve Dostluk Kupası maçları oynanacak.  Final günü programında üçlük yarışması ve All Star maçı da oynanacak.  Şampiyon ve dereceye girenler 27 Nisan Cumartesi akşamı Route’da Yeni Türkü’nün sahne alacağı bir ödül töreni düzenlenecek.

KAPTANLAR VE OYUNCULAR BİR ARAYA GELDİ

Final Four mücadeleleri öncesinde takım kaptanları ve oyuncuları, turnuvanın şu ana kadar çok güzel geçtiğini ve final mücadelelerinin de aynı heyecanla devam edeceğini belirtti. Denizli’deki tüm basket severleri final four mücadelelerine davet etti. DEGİAD üyelerinin de şimdiden şampiyonun kim olacağı ile ilgili büyük heyecan içinde olduğu ve Pazar günkü final maçlarını iple çektikleri belirtildi.

YARI FİNAL VE FİNAL PROGRAMI

18.04.2019 Perşembe günü Final Four Programı

18:30 – Yüksekçıta – Goodfellas

19:30 – Riskymen – Peaky Blinders

18.04.2019 Perşembe günü Dostluk Kupası Programı

18:30 – Basiad - Osenebusene

19:30 – Hangover – Expo Team

21.04.2019 Pazar günü Final Günü Programı

13:00 – Üçlük Yarışması

13:45 – Dostluk Kupası Final ve 3.lük/4.lük maçı

14:30 – Yüksekçıta Okulları U18 Takımı – DEGİAD Turnuva Karması

15:30 – Turnuva 3.lük/4.lük maçı ve 5.lik/6.lık maçı

16:30 – Turnuva Final Maçı

BÜYÜK DESTEK OLDULAR

DEGİAD VE Yüksekçıta Ailesi olarak turnuvanın ana sponsorları Terzioğlu İnşaat, Akademi Göz Hastanesi, Çınar Müzik ve Denizli Özel Sağlık Hastanesi’ne katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca turnuvaya destek veren diğer sponsorlar Alüminal Alüminyum Cam, Başbuğ Kuyumculuk, Başarırlar Yayın, Bordo Şarap ve İçki Mağazası,  Diyetta, EkoEgs Güvenlik Sistemleri, Evliyaoğlu Teksilt, Fizyoform Sağlıklı Yaşam, Gündüz Kuyumculuk, Gündüzoğlu Ticaret, Hummel, İnci Enerji, Kordon Grup, Labada Gurme, Marina Restaurant, Miske Restaurant, Özgürler İnşaat, Pak-İş Mobilya, Pratik Poliçe(Bermant Sigorta) ve  Yılmaz Kuyumculuk’a da desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.