Denizli’nin önemli STK’ları arasında yer alan ve iş dünyasında öne çıkan DEGİAD, genel kurulunu gerçekleştirdi. DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binasında gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Dernek Başkanı Hakan Urhan, tek aday olarak seçimlere girdi. 425 aktif üyesi bulunan derneğin üyeleri,  Urhan’a güvenoyu vererek tekrar DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirdi.

DEGİAD YÖNETİMİNE GİREN İSİMLER                         

Yönetim Kurulu sayısının ise 17’den 13’e düşürüldüğü genel kurulda, 15. dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu, “Hakan Urhan, Berkay Alkaya, Cahide Fenli Akman, Cevat Fahri Bermant, Cihan Emre İnceoğlu, Emel Demir, Emin Terzioğlu, Halit Coza, Kemal Sözkesen, Mehmet Erişkin, Sibel Aysu, Sinan Salgar ve Şenol Işıklı.”

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD),  olağanüstü seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi ve 15. dönem yönetimini belirledi.  Mevcut Başkan Hakan Urhan, tek aday olarak girdiği seçimlerde üyelerin güvenoyunu alarak tekrar başkan seçildi.

“ÜYE İLİŞKİLERİNE ODAKLANDIK”

DEGİAD  Başkanı Hakan Urhan; yapmış oldukları çalışmalara geniş olarak yer verdi. Göreve geldikleri günden bugüne üye ilişkilerine ve üyeler arasında tanışıklığının geliştirilmesine yönetim olarak çok önemsediklerini belirten Urhan, üyelerinin ticari ve sosyal ilişkilerini geliştirmek adına birçok sosyal etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Pandemi döneminde de üye ziyaretleri yaptıklarını belirten Urhan, “Üye İlişkileri Komisyonu ile birlikte pandeminin el verdiği sürede 250 üyemize işyerlerinde ziyarette bulunduk.  Üyelerimizin işleriyle ilgili beklentilerini ve sorunlarını yerinde dinleme fırsatımız oldu. Ayrıca geçtiğimiz dönemde ‘Sektörel Toplantılar’a çok önem verdik.  Pandemi süresinde de yüz yüze bir araya gelemesek de,  ara ara online toplantılarla sektörel buluşmalarımızı sürdürdük. Bu toplantılarla aynı sektörde bulunan üyelerimizin kendi işletmeleri ile ilgili vaka analizlerini yaparak sektörlerinin ihtiyaçlarını birlikte belirleme fırsatı bulduk. Önemlisi birbirini tanımayan aynı sektörde bulunan üyelerimiz,  bu toplantılarda tanışarak birbirleri ile ticari ortaklıklar ya da tedarikçi, müşteri zinciri oluşturdu. Geçtiğimiz dönemde en önemli başarımızı ise, hizmet binamızın yani Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binamızın tamamlanması oldu. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD),  olağanüstü seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi ve 15. dönem yönetimini belirledi.  Mevcut Başkan Hakan Urhan, tek aday olarak girdiği seçimlerde üyelerin güvenoyunu alarak tekrar başkan seçildi.

“PROJEMİZ DEVAM EDİYOR”

Geçtiğimiz döneme  en önemli projelerden birisinin ise,  ‘Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor’ olduğunu belirten Urhan, projenin 2.etabının tamamlandığının ve genel kuruldan kısa bir süre sonra üyelere ve kamuoyuna lanse edileceğini söyledi. DEGİAD üyesi mimarlardan oluşan ‘Pamukkale Köyü Çalışma Grubu’nun “Pamukkale’de Kentsel Dönüşüm” projesi ile ilgili konsept proje çalışmasının da tamamlandığını belirten Urhan,  emeği geçenlere teşekkür etti. Urhan, DEGİAD‘ın büyüdüğünü ve  büyümeye devam edeceğini söyleyerek, yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte DEGİAD’ın kurumsallaşmasına yönelik çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.