Gazeteci Kadriye Sözeri, Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr.  Mehmet Bostancı, Yeşilay Denizli Şubesi YönetimKurulu Üyesi Klinik Psikolog  Ayşenur Kahveci ve Denizli ASKF Yönetim Kurulu  Üyesi Ayşe Sarıkaya’nın konuşmacı olarak  katıldığı toplantıya CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, bağımlılığın hukuki boyutunu, yasal düzenlemeleri, güncel mevzuat hakkında bilgiler sundu. Gazeteci Kadriye Sözeri, madde bağımlısı bir gencin bağımlılıktan kurtulma hikayesini aktarırken, o genç ismin kendi kaleminden yazdıkları da herkesi duygulandırdı.

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Bostancı, bağımlılık konusunda oldukça detaylı ve kıymetli bilgiler paylaştı.

Yeşilay Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Klinik Psikolog Ayşenur Kahveci Yeşilay'ın Denizli'de ve Türkiye genelindeki çalışmalarını aktardı.

Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcısı Ayşe Sarıkaya, gerek madde bağımlısı olmayı önlemekte gerekse de bağımlılıktan kurtulmada sporun olumlu etkisini somut örneklerle gözler önüne serdi.