Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda üst düzey atamalar gerçekleşti. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Denizli İl Jandarma Komutanlığına, Kars Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek atandı. Eski Denizli İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Veysel Yanık, Erzincan İl Jandarma Komutanlığı'na atandı.

DENİB’den Banka İlişki Yönetimi Eğitimi DENİB’den Banka İlişki Yönetimi Eğitimi

JAlb-Hidir-AYCICEK

42 İLDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Jandarmada tayin ve terfiler gerçekleşti. Bazı generaller ve albaylar bir üst rütbeye terfi etti.  Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapılırken, Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki 2 Tuğgeneral, Tümgeneralliğe; 11 kıdemli albay ise Tuğgeneralliğe terfi ettirildi.

ad0a1b4c-d2ef-4903-a05c-78c5a29b7329

Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Veysel Yanık, Erzican İl Jandarma Komutanlığı’na atandı. Yanık 2020 yılında 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli İl Jandarma Komutanlığına atanmıştı ve 3 yıldır Denizli’de görev yapıyordu. Yanık’ın Erzincan’a atanmasıyla birlikte Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na   2021 yılından bu yanan Kars Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek atandı.