Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Denizli için yapılan kar yağışı uyarısı dün akşam itibariyle gerçeğe dönüştü. İl merkezi dışında neredeyse tüm ilçelerde etkili olan kar yağışı bugün akşam saatlerine kadar etkili olacak. Yer yer etkili olan kardan Denizli trafiği de nasibini alıyor. İl merkezinde yağmur merkezli ufak tefek sıkıntılar yaşanırken, özellikle Antalya ve Muğla karayollarının Cankurtaran bölgesinde yoğun kar yağışı bugün sabah saatlerinde yeniden başladı. Hafif sisin de olduğu bölgede ekiplerin hummalı çalışmaları devam ediyor. Geçen hafta yağan karda kilometrelerce araç kuyruğunun olduğu bölgede şu an itibariyle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi. Bölgede akşam saatlerinde don bekleniyor. Buzlanmaya karşı sürücülere uyarılar devam ediyor.

 İZMİR YOLU

Cankurtaran’da durum bu şekildeyken daha sıcak bölgeler olan İzmir karayolunda ise sis etkili oluyor. Bölgede yağışla birlikte karayolunda hafif bir sıkıntı var. Bunun dışında trafiğin akıcı olduğu bilgisine ulaşıldı.

ANKARA YOLU

Ankara karayolunda ise Kaklık tarafından hafif şekilde kar yağışı var. Yağışın gün boyunca ara ara devam etmesi bekleniyor.

UŞAK KARAYOLU

Denizli-Uşak karayolunda ise Baklan’dan itibaren kar yağışı etkili oluyor. Bölgede yoğun kar yağışının yaşandığı ve bölgede karayolunda kar kalınlığının 5 santimi bulduğu öğrenildi. Ekiplerin yolu açık tutmak için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.