Boyacı, ‘Kadir Gecesi Bin Aydan Daha Hayırlıdır’ Boyacı, ‘Kadir Gecesi Bin Aydan Daha Hayırlıdır’

Vali Atik mesajında şu sözlere yer verdi; “Çok kıymetli emekleriyle ülkemizin gelişmesine ve âli hedeflerine ulaşmasına büyük katkı sağlayan, üretim sistemimizin ve ekonomimizin en önemli unsurunu oluşturan işçilerimizin alın terine verilen değerin ve saygının ifadesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü hep birlikte idrak etmenin kıvancı ve mutluluğu içindeyiz.

Ekonomik sistemin, toplumsal dayanışma ve bütünleşmenin belkemiği olan işçi ve emekçi kardeşlerimiz, gösterdikleri gayret ve çalışma azmi ile ilimizin ve ülkemizin kalkınması, sosyal ve ekonomik olarak gelişmesinde önemli başarılara imza atmaktadırlar. Ülkemiz bugün dünyanın sayılı ekonomileri arasında yer alıyorsa bu başarı da gecesine gündüzüne katarak çalışan, üreten işçi kardeşlerimizin payı azımsanamayacak düzeydedir. Bu açıdan aziz milletimizin hedeflerine ulaşması yolunda emekçilerimizin özverili çalışmaları, sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir.

Hepimizin bildiği gibi emek, üretim ögeleri içinde yeri en zor doldurulan, en yüce değerlerden biridir. Günümüz dünyasında insan emeğine gerekli kıymetin verilmesi hem insani bir sorumluluk hem de uygarlığın göstergesidir. Bizler millet olarak işçinin, emekçinin hakkının alnının teri kurumadan verilmesi gerektiğini savunan bir anlayışın mensuplarıyız.  Bu açıdan iş hayatında huzur ve istikrarın sağlanmasına çok kıymet veriyor, çalışanlarımızın emeklerinin karşılığını tam olarak almaları, layık oldukları yaşam standartlarına kavuşmaları amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle işçi kardeşlerimizin hem kendi aralarındaki dayanışmayı hem de diğer sosyal gruplar ile aralarındaki uyum ve iş birliğini geliştireceklerine inanıyor, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında geçmesini diliyorum. Başta işçilerimiz olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, tüm emekçilerimize aileleriyle birlikte hayırla, huzurla, sağlıkla dolu bir ömür diliyorum.”