İlk olarak Baklan Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Atik, burada Kaymakam Burak Dertlioğlu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Atik, İlçe’nin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Baklan Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Atik; Başkan Yusuf Gülsever’den Belediye’nin İlçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Baklan’da son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Atik; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Atik; Baklan İlçe ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarımız ile de bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerini dinleyen Vali Atik, sorunların çözülmesi için talimat verdi.

Baklan İlçe ziyaretinin ardından Çivril’e geçen Vali Atik, burada ilk olarak Çivril Gaziler Derneği Başkanı Hasan Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Çivril Kaymakamlığına geçen Vali Atik burada Kaymakam Armağan Önal ve İlçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlık Makamına geçen Vali Atik burada Kaymakam Armağan Önal’dan İlçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumları hakkında brifing aldı.

Daha sonra Vali Atik, Çivril Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Başkan Niyazi Vural’dan Belediye’nin İlçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Çivril İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Atik; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Vali Atik Çivril’in gözde turizm yerlerinden olan Çivril Işıklı Gölü’nü gezerek bilgi aldı.