Denizli Valisi Ali Fuat Atik, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hayatımızdan bir yıl daha nihayete ererken umut dolu güzel günlere, yeni hedeflere; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve daha müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere yeni başlangıçlar vaat eden yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.  Devletimizin kısa ve uzun vadeli hedefleri doğrultusunda gayemiz; cennet vatanımızı, şehit ve gazilerimizin kanlarıyla bezenmiş al bayrağımızı her daim zirvelere taşımak, ülkemizi her yönüyle geliştirmek; barış, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünyanın inşası için var gücümüzle çalışmaktır.

Çal Atıksu Arıtma Tesisi İhalesi İptal Edildi, Gazeteci Deniz Zeyrek’ten Oy Yoksa Su Yok Yorumu Geldi Çal Atıksu Arıtma Tesisi İhalesi İptal Edildi, Gazeteci Deniz Zeyrek’ten Oy Yoksa Su Yok Yorumu Geldi

Cumhuriyetimizin 100. yılına eriştiğimiz 2023 yılında da Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hedef olarak gösterdiği her anlamda muasır medeniyetler seviyesinin üstünde, çağdaş ve kalkınmış bir Türkiye idealini en üst düzeyde gerçekleştirmek için sorumluluklarımızın bilincinde olarak birlik, beraberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde kararlılıkla yürüyeceğiz. Bu bağlamda umudumuzu, azim ve kararlılığımızı hiçbir zaman yitirmeden, devlet-millet iş birliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşabilmek için daha çok çalışmalıyız. Unutmamalıyız ki hedefleri ve hayalleri yüksek olan milletler, başarıya ulaşan milletlerdir.

Geçmişimizden aldığımız güçle şehrimizin sahip olduğu tarım, ticaret, turizm, sanayi gibi potansiyellerini daha iyi noktalara taşımak, yeni yılın getirdiği şevk ve enerjiyle tüm Denizlili vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına başta kamu, kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşları yanında toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ilimiz ve ülkemizin aydınlık geleceğine katkı yapmanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder; tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım.