Denizli’de uzun yıllar tekstil sektöründe üretimin lokomotifi olmuş 2 fabrika icradan satışa çıktı.  Tam donanımlı fabrikaların yanı sıra eklentileri ve makinalarıyla dev kompleks, icradan yeni sahibini arıyor. Geçtiğimiz yıllarda başta banka borçları nedeniyle finansal sıkıntıları aşamayan ve üretimden kopan Merkezefendi İlçesi Bozburun Mahallesinde bulunan fabrikalar için Denizli 2. İcra Dairesi tarafından satış öncesi tüm çalışmalar tamamlandı. İcra Dairesi; Basın İlan Kurumunun ilan portalı ilan.gov.tr’de muhammen bedel ve satış için istenen tüm kuralları paylaştı. Ahmet Nuri Erikoğlu Caddesi üzerinde  kümelenen ve borçları nedeniyle satışa çıkartılan 4 farklı parsel içerisinde yer alan fabrika ve eklentileriyle birlikte 51 bin 260 metrekare alana sahip kompleks ve makinalar için; toplam 32 milyon 977 bin 668 lira değer biçildi. Satışa konu olan taşınmazlar üzerinde, imalathane binaları, idari binaları, bodrum, klima binaları, sundurmalar ve trafo köşkü bulunurken, çok sayıda makine ve ekipmanda ihale içerisinde satılacak.

Denizli’de başta banka borçları nedeniyle geçtiğimiz yıllarda üretimini durduran 2 tekstil fabrikası Denizli 2. İcra Dairesi tarafından satışa çıkartıldı. Bozburun bölgesinde bulunan fabrikalar, eklentileri ve çok sayıda tekstil makinası toplamda 33 milyon lira muhammen bedelle satışa sunuldu. 23 Aralıkta gerçekleşecek ihalede fabrika ve makinalar açık artırma yöntemiyle yeni sahibini arayacak.

İHALE 23 ARALIK’TA

Denizli 2. İcra Dairesi tarafından satışa çıkartılan fabrika açık artırma usulü ile satılacak. 23 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan açık ihale saat 14:20’de Merkezefendi Belediyesi Mezat Salonunda gerçekleştirilecek. İlk ihalede sonuç çıkmaması durumunda taşınmazlar ve eklentileri için 20 Ocak 2022’de aynı saatte ihale tekrardan gerçekleştirilecek.

İLAN METNİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!