Denizli’de bir tekstil, bir kağıt bir de inşaat olmak üzere 3 firma yaşadıkları ekonomik zorlukları aşmak için Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine başvuru yapıp iflas erteleme olarak bilinen konkordato talebinde bulundu. Mahkeme firmaların durumunu inceledikten sonra 3 ay süreyle  geçici mühlet kararını onayarak, firmalara komiser atadı.

Denizli’de düştükleri ekonomik sıkıntıları aşmak için bazı firmalar Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine başvuru yapıp iflas erteleme olarak bilinen konkordato talebinde bulunmaya devam ediyor. Son olarak Denizli’de bir tekstil, bir kağıt bir de inşaat olmak üzere 3 firma yaşadıkları ekonomik zorlukları aşmak için Denizli Asliye Ticaret Mahkemesine başvuru yapıp iflas erteleme olarak bilinen konkordato talebinde bulundu.

Mahkeme, DNZ MN Tekstil İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne 12 Kasım 2018’den başlamak üzere, Aser İnşaat Tekstil Nakliye Madencilik Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’ne  yine 12 Kasım 2018’den başlamak üzere ve Mine Kağıt - Kutu - Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne 7 Kasım 2018’den başlamak üzere 3 ay süreyle geçici mühlet kararlarını onadı.

Mahkeme yine konkordato sürecini takip etmek amacıyla firmalara ayrı ayrı 3’er komiser atadı.

20 Kasım’da duyurular konkordato kararlarının yanı sıra Mahkeme, alacaklılarınd ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile mahkemeye itiraz başvurusu yapıp, konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte sunabileceğini duyurdu.