30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlanacak. Program saat 09:30’da Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayacak. Ardından Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Valilik makamında gerçekleştirilecek tebrik töreninde askeri erkan, daire müdürleri, kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcilerini kabul edecek, bayramlarını kutlayacak.

KUTLAMALAR 10:30’DA BAŞLAYACAK

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama ve geçit töreni Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Denizli Valiği önünde gerçekleştirilecek. 10:30’da başlayacak törende öncelikle saygı duruşunda bulunulacak ve ardından İstiklal Marşı söylenecek. Günün anlam ve önemine binaen yapılacak olan konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi sergilenecek.

GEÇİT TÖRENİNDE COŞKU TAVAN YAPACAK

Askeri tören birliklerinin geçişi ve Muharip Gaziler Derneği üyelerinin askeri araç ile geçişinin yanı sıra Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyelerini, askeri araçların geçişi gerçekleştirilecek. Tören sporcuların Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile geçişleriyle sona erecek.