Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, fırınlarda tüm hazırlıkların yapıldığını ve bu hafta da hiçbir sorun yaşanmayacağını söyledi. Karadaban, “Denizli’de ekmek konusunda hiçbir kaygı, sorun, problem oluşmayacaktır. Vatandaşlarımız endişelenmesinler. Depolarımız dolu. Üretimde de dağıtımlarımızda da en küçük bir problem yaşanmayacaktır. Denizli'de ekmek girmeyen ev olmayacak. Bize ulaşan, bilgisi gelen her eve ekmek ulaştıracağız. Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği geçen hafta sonunda tüm vatandaşlarımız talep ettikleri ekmeklere ulaştılar. Ulaşamayanlara da araçlarımızla birebir gönderdik. Gönderemediğimiz noktalarda da vefa destek grupları kanalıyla ilettik” dedi.

Whatsapp Destek Hattımızdan bize ulaşabilirler”

Karadaban, “Vatandaşlarımız yürüme mesafesinde olan fırınlara giderek ya da 112, 155 ve belediye destek hatlarını arayarak ekmek temin edebilirler. Yine de ekmeğe ulaşma noktasında sorun yaşayan hemşehrilerimizin 0532 760 96 56 numaralı Denizli Fırıncılar Odası Destek Hattını rehberlerine kaydederek, akıllı telefonlarında yüklü olan Whatsapp uygulaması ile ekmek ihtiyaçlarını bildirebilecekler” diye konuştu.

Karadaban, sokağa çıkma yasağı günlerinde vatandaşa destek olarak ekmekleri evlere kadar götüren fırıncılara ve çalışanlarına teşekkür etti. Fırıncıların vatandaşlara ekmek bulma konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmadıklarını ve üstlerine düşen görevi başarı ile yerine getirdiğini belirten Karadaban, bu süreçte canla başla çalışan fırıncılara teşekkür etti.