Denizli’nin Pamukkale İlçesi İncilipınar Mahallesinde, apartman sakinleri tarafından bakılan sokak kedisi elektrik panosu dolabında kanlar içinde bulundu. İki genç kız buldukları yaralı kediyi veterinere götürdü. Klinikte yapılan incelemede kedinin omuriliğinin kırıldığı ve üreme organında kanamayla birlikte genişleme olduğu tespit edildi. Kedinin cinsel saldırıya maruz kaldığının değerlendirildi.

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, “02.06.2021 tarihinde basında yer alan  ‘Hayvan Hakkı İhlali’  konusundaki haberlerle ilgili olarak; Denizli Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından yapılan çalışmalarda ve Denizli Veteriner Hekimleri Oda Başkanından alınan rapor neticesinde; böyle bir olayın meydana geldiğine dair emareye rastlanmamıştır” denildi.

Denizli’de kanlar içinde bulunan ve götürüldüğü klinikte tecavüze uğradığı ileri sürülen sokak kedisi için Denizli Valiliğinden açıklama yapıldı. Açıklamada, “Denizli Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından yapılan çalışmalarda ve Denizli Veteriner Hekimleri Oda Başkanından alınan rapor neticesinde; böyle bir olayın meydana geldiğine dair emareye rastlanmamıştır” denildi.