Denizli Polisevi Şube Müdürlüğü’ne 12 ay süre ile malzemesiz 21 personel hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yayımlanan ilana göre, personeller 1 kişi aşçı, 2 kişi aşçı yardımcısı, 1 kişi teknik personel (doğalgaz-elektrik-su tesisatçısı), 1 kişi bahçıvan, 1 kişi terzi, 1 kişi garson, 1 kişi çamaşırhane temizlik görevlisi, 3 kişi genel temizlik görevlisi, 1 kişi bulaşıkçı, 2 kişi yaz dönemi garson ve 7 kişi kısmi süreli garson olarak çalışacak. İşe başlama tarihi 1 Mayıs 2020, işin bitiş tarihi 30 Nisan 2021 olarak belirlendi.

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI

İhaleye katılma şartları ise, gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi isteniyor. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri isteniyor.

İhale, 7 Nisan 2020’nda saat 10.30’da Polisevi Şube Müdürlüğü Çamlaraltı Mahallesi Üniversite Caddesi No:26’da gerçekleşecek.