İl Emniyet Müdürlüğünce Delikliçınar Yeni Cami'de ikindi vakti düzenlenen etkinlikte, din görevlileri, Kur'an-ı Kerim ve mevlit okudu, şehitler için dua etti. Camiden çıkışta emniyet ekipleri, Gayret Sizden, İkram Bizden Projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünce dizayn edilen minibüsten vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Denizli Valisi Hasan Karahan, şehitleri anmak amacıyla mevlit okunduğunu söyleyerek, vatandaşların ilgisinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve mevlidin ardından vatandaşlara ikramların olduğunu vurgulayan Karahan, "Şehirlerimiz geliştikçe polisimizin göreve alanı ve sorumluluğu artıyor. Polisimiz ciddi görev yapıyor. İnsanların huzur ve güven içinde yaşayabilmesi için gayret gösteriyorlar. Ülkemizin iç güvenliği ve asayişi konusunda 24 saat çalışıyorlar, büyük fedakarlıkla görev yapıyorlar. Allah emeklerini zayi etmesin. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık afiyet diliyorum” dedi.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de 10 Nisan 1845'te kurulan polis teşkilatının 173. yıl dönümünün kutlandığını ifade ederek, "Bu vesile ile Mevlit-i Şerif ve Kur'an tilaveti gerçekleştirildi. Önemli olan burada, milletin milli ve manevi değerlerini bir arada tutmak. Duadan sonra hayır ikramımız oldu. Hazreti Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, geride kalan gazilerimize ve emekli meslektaşlarımıza uzun ömürler versin” diye konuştu.