Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk döneminde açılan ve Türkiye'nin en eski kurumlarından olan Türk Hava Kurumu'nun Çivril şubesi icra şoku yaşadı. THK Genel Başkanlığı tarafından özel bir bankadan çekilen kredi karşılığında içinde Çivril'in de bulunduğu pek çok ilçenin şube binası ipotek gösterildi. Genel başkanlığın borcu ödeyememesi nedeniyle Çivril'deki 2 katlı şube binası yarı fiyatına icradan satıldı.
ÇALIŞANLARA TEBLİGAT ŞOKU
Yeşil Çivril Gazetesi'nin aktardığı habere göre Saray Mahallesi Yeniyol Değirmen Caddesi'nde bulunan 2 katlı bina rayiç bedelin yarı fiyatına, 550 bin TL'ye satıldı. Satış işleminin tamamlanmasının ardından da kurum müdürüne tebligat gönderilerek boşaltılması istendi. 
CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNDEN TEPKİ
Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçenin merkezinde bulunan binanın komik bir rakama satıldığını belirterek, kurumun amaçlarından uzaklaştırıldığını belirtti. Yazıcı, "Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 16 Şubat 1925’te sivil havacılığın gelişmesi öngörülerek kurulan Türk Hava Kurumu’nun Çivril şubesini faaliyet gösterdiği kendi malı olan bina bankaya olan borcu yüzünden hacizden satıldı. Çivril’in en merkezi yerinde bulunan iki katlı binanın haciz karşılığı çok komik bir rakama satılması bir anlamda da Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine verilen değeri gözler önüne sermiştir." ifadelerini kullandı