Denizli; geçen eylülde Türkiye tarihinin en büyük piyango ikramiyesi olan 212 milyon liranın çıktığı il olarak açıklanmıştı. Bu kez de Çamelili 35 yaşındaki alabalık üreticisi Ferdi Sönmez’in bileti tek bir rakamla 97 milyon liralık ikramiyeyi kaçırdı.

Daha önce 212 milyon lira ikramiyenin çıktığının açıklandığı Denizli’de bu kez büyük ikramiye kıl payı kaçtı… Çamelili balıkçı Ferdi Sönmez, Çılgın Sayısal Lotonun 97 milyon liralık ikramiyesini tek bir rakamla kaybetti. Sönmez, 5 bildiği için 101 bin lira ikramiye kazandı, büyük ikramiye devretti.

33 YERİNE 34 YAZSA MİLYONERDİ!

Çameli Havadis’in aktardığına göre, Sönmez, çekilişte çıkan numaralardan sadece birini yanlış tahmin etti. Sönmez, kuponundaki 33 sayısı yerine 34 yazmış olsaydı, bu hafta da devreden 97 milyon liradan fazla ikramiyeyi kazanmış olacaktı.

“ŞANSIMI TEKRAR DENEYECEĞİM”

5 bildiği için 101 bin lira ikramiye kazanan Sönmez, ikramiyeyi kazanmış olsaydı, ilçesine yatırım yapmak istediğini söyledi. Sönmez, “Sadece 34 rakamın bilemedim ama şansımı tekrardan deneyeceğim parayı para çeker” diye konuştu.