Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu’na ait; Kromtaş Metal Maden San. Ve Tic. A.Ş., Sürtaş Maden San. Ve Tic. A.Ş. ve Akkrom Maden San. Ve Tic. A.Ş.’nin Acıpayam Asliye Hukuk Mahkemesi’ne vermiş olduğu konkordato talebi, kabul edildi.

Denizli Gazetesi’nden Muhammet Karaçay’ın haberine göre, Denizli’de konkordato talep eden şirket sayısı her geçen gün artıyor. Konkordato talep eden firma sayısına; Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu’na ait; Kromtaş Metal Maden San. Ve Tic. A.Ş., Sürtaş Maden San. Ve Tic. A.Ş. ve Akkrom Maden San. Ve Tic. A.Ş. olmak üzere 3 şirket daha eklendi.
2018 yılı ikinci çeyreğinden bu yana yaşanan; döviz kuru, enflasyon ve faizlerin artması, 2018 yılı Aralık Ayı ve 2019 yılı Ocak Ayı’nda ocak kuyularındaki sel felaketi ile 20 Mart’ta meydana gelen 5,5’lik depremin ardından şirketin çalışmalarına ara vermesiyle birlikte çıkmaza giren 3 firma; Acıpayam Asliye Hukuk Mahkemesi’nden konkordato talebinde bulundu. 2 Temmuz’da görülen davada Başkan Sürücüoğlu’nun 3 şirketine de 3 aylık konkordato kararı verildi.