Meteoroloji Uyardı! Bugünden itibaren Denizli merkez dahil kar ve karla karışık yağmur bölgeyi etkisi altına alacak. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre merkez dahil ilçelerde kar yağışının beklendiği saatler şöyle;

Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde bugün akşam saat 21.00 ile Çarşamba (Yarın) 12.00 saatleri arasında karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı ise en düşük 4 derece, en yüksek 8 derecek olacak. Çarşamba günü ise; saat 12.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında sadece kar yağışı kent merkezinde etkili olacak. Denizli merkezde kar etkisi nedeniyle özellikle trafikte sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda geldi.

İLÇELERDE BEKLENEN HAVA DURUMU

Meteoroloji Denizli’nin ilçelerinde Çarşamba günü beklenen hava durumuyla ilgili şu bilgileri paylaştı;

Acıpayam’da karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük eksi 4, en yüksek 5 derece olacağı öngörülüyor.

Babadağ’da ise yine Çarşamba günü karla karışık yağmur yağacak. Beklenen en düşük sıcaklık eksi 2 derece, en yüksek ise 5 derece olacak.

Baklan’da ise Çarşamba günü kar yağışı etkili olacak. Hava sıcaklığı en düşük eksi 4 en yüksek 4 derece olacak.

Bekilli’de ise kar yağışı bekleniyor. En düşük sıcaklık sıfır, en yüksek ise 5 derece olacak.

Beyağaç’da da karla karışık yağmur beklenirken en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık 8 derece olacak.

Bozkurt’da ise kar yağışı Çarşamba günü etkili olacak. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 4 derece olarak tahmin ediliyor.

Buldan’da ise kar yağışı beklenmiyor. Ancak sağanak ilçede etkili olacak. En düşük sıcaklık 1 derece, en yüksek sıcaklık 8 derece olarak tahmin ediliyor.

Çal İlçesinde de kar yağışı Çarşamba günü etkili olacak. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 6 derece olarak tahmin ediliyor.

Çameli’de ise karla karışık yağmur bekleniyor. En düşük sıcaklık eksi 1derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 5 derece olarak tahmin ediliyor.

Meteoroloji Çardak’ta da kar yağışı bekliyor. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 4 derece olarak tahmin ediliyor.

Çivril’de ise karla karışık yağmur bekleniyor. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 5 derece olarak tahmin ediliyor.

Güney İlçesinde ise karla karışık yağmur yağacak. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 5 derece olarak tahmin ediliyor.

Honaz’da karla karışık yağmur bekleniyor. En düşük sıcaklık3 derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 7 derece olarak tahmin ediliyor.

Kale’de ise karla karışık yağmur yağacağı bekleniyor. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 4 derece olarak tahmin ediliyor.

Sarayköy’de ise sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklık 4 derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 9 derece olarak tahmin ediliyor.

Serinhisar’da ise kar etkili olacak. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 4 derece olarak tahmin ediliyor.

Tavas’ta ise karla karışık yağmur bekleniyor. En düşük sıcaklık sıfır derece olarak beklenirken, en yüksek sıcaklık 4 derece olarak tahmin ediliyor.