Denizli'nin Pamukkale ilçesinde oğlunun kendisine şiddet uygulayıp evini yaktığını söyleyen anne, yetkililerden yardım istedi.

Fatih Mahallesi'nde ikamet eden 65 yaşındaki Feride Ağan, evini yakan oğlu 31 yaşındaki Ümit Ağan'dan şikayetçi olduğunu ve tutuklandığını ifade etti. Oğlunun kendisinden sürekli para isteyerek şiddet uyguladığını dile getiren Ağan, "Oğlum bir süre önce eşinden ayrılmıştı. İşleri de kötüye gitmeye başladı. Her şeyini kaybeden oğlumun psikolojisi bozuldu. Çeşitli kuruluşlara bana yardım etmeleri için başvurdum. Daha sonra evimizi yaktı” dedi.

Anne Ağan, yangının ardından komşularında kalmaya başladığını belirterek, "Ben yaşlı ve meme kanseriyim. Yetkililerin bana sahip çıkmasını istiyorum. Bir emekli maaşım var o da borçlarımı ödüyorum” diye konuştu.

Yaşlı kadına yardımcı olmaya çalışan komşusu Yücel Suvan ise, "Feride teyzemizi biz yangından önce yanımıza almıştık. Oğlu birkaç kere evi yakacağını söylemişti. Korkulan oldu. Biz mahalle sakinleri olarak gereken yardımı yapıyoruz” dedi. (AA)