Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği tarafından düzenlenen sahur programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Emin Haluk Ayhan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk,  Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Zeybekci, "Eminim evlerinizde daha güzel sofralar kurabilecek imkanlar var. Ancak amaç burada yemek yemek değil, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi göstermek. Allah sizlerden razı olsun. Allah şahit biz sizi çok seviyoruz. Birbirimizi sevdiğimizi söylemek lazım, sünnettir. Kişi sevdiğine, sevdiğini söylemeli. Bu güzel şehrimizde, bu güzel ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Bu ülke hepimizin, bu şehir hepimizin. Denizli’de size hizmetkar olabilmeyi Cenab-ı Allah’ın lütfu olarak görüyoruz. Rabbim her kula nasip etmez ama biz 14 yıldan beri bu millete sadece ve sadece hizmet etmek için geldik. Bunu da herkese sizlerin sayesinde gösterdik. Sizler en büyük radikal değişikliği 2004 yılında yaptınız. Allah’ın izniyle durmak yok yola devam. Bizim bir sloganımız var. Denizli siyasetin lider şehirlerinden biri olacaktı. Denizli şu an siyasetin lider şehirlerinden biri oldu. Ankara’nın birinci masasında Denizli var bundan sonrada sizlerin yazacağı destandan sonra da bu devam edecek” dedi.

“Kadir Gecemiz Mübarek Olsun”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, “Sizlerle sahur yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir ve Yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz kardeşiz, beraberiz ve inşallah birlikte olmaya da devam edeceğiz. Kadir Gecesinde sizlerle bir arada olmayı arzu ettik. Kadir Gecemiz mübarek olsun. İnşallah hep beraber Denizlimizde birçok güzelliklerin altına imza atmaya devam edeceğiz” diye ifade etti.  

Denizli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir, “Yakın zamanda bir iftar programı organize ettik. Bu bizim için çok önemliydi. Kısmet, bugün sahuru da yapmakmış. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ederim. Sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Kadir Gecesinin kalplerimize, gönül dünyalarımıza huzur getirmesini temenni ediyorum. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum; inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur” diye konuştu.