CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca mesajında şu sözlere yer verdi; 30 Ağustos'ta sevk ve idare ettiğim muharebede Türk milleti yanımdaydı. Bir insan, milletiyle beraber hareket ettiği zaman ne kadar kuvvetli hissediyor bilir misiniz? Bunun tarifi zordur. Bunu anlatmakta güçlük çekersem beni mazur görünüz. 100. Yıldönümünü onurla ve gururla kutladığımız Zafer Bayramı; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da yaktıkları bağımsızlık meşalesinin 30 Ağustos 1922’de zaferle taçlandırıldığı büyük gündür. Bu zafer; yılmadan, yorulmadan, tam bağımsızlık aşkıyla göğsünü düşmana siper eden, özgürlüğünden hiçbir koşulda ödün vermeyen bir milletin “ne kadar övünsek azdır” dedirten mücadelesinin tarihte örnek gösterilen altın bir sayfasıdır”

“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”

“Hakimiyeti saraydan alıp millete verdiğimiz Cumhuriyetin ilanıyla taçlanan Kurtuluş Mücadelemizin en önemli duraklarından olan 30 Ağustos Zaferi sayesindedir ki; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi Türkiye Cumhuriyetin ortak kabulü olarak ortaya çıktı ve tam bağımsız bir ülkeye kavuştuk”

“ÜLKEMİZ BARIŞIN TATLI GÜNEŞİ İLE AYDINLANACAK”

Emekli Promosyon Kampanyasına Özel Bankalar Da Dahil Oldu Emekli Promosyon Kampanyasına Özel Bankalar Da Dahil Oldu

“Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da vurguladığı gibi, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz, kutlu mirasın bugünkü temsilcileri olarak, milletimiz için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele, o gün temelleri atılan Cumhuriyetimizi, demokrasi ile taçlandırıncaya kadar sürecek. Söz veriyoruz: Güzel ülkemiz 'Barışın tatlı güneşi' ile aydınlanacak.”

“SÖZÜMÜZ SÖZ: KARANLIK ZİHNİYETE GEÇİT YOK”

“Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin üyeleri olarak bizler; sadece vatan topraklarını ele geçirmeye çalışan emperyalist güçlerle değil yoklukla ve yoksullukla durmaksızın mücadele ederek var edilen bir ülkenin evlatlarıyız. Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran, eşsiz zaferlerle liderliğiyle örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyen bağımsızlık neferleriyiz. Sözümüz söz, Cumhuriyetin tüm değerlerini ve ilkelerini yok etme telaşı içinde olan karanlık zihniyete geçit vermeyeceğiz”

“BAYRAMIMIZKUTLUOLSUN”

“Büyük Zaferin 100. Yıldönümünde, ülkemizi bizlere emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu ve Ebedi Başkomutanımız Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun”