Facebook’ta kurduğu Trafik Yaşam Gurubu üzerinden kişisel rant sağladığı iddialarının muhatabı olan Trafik Yaşam Grubu yöneticisi O.B., bu kez de bir gurbetçiyi isyan ettirdi. Şevket Tuğcu, iddiasına göre, ihtiyaç sahibi bir kişiye Kurban Bayramı hayrı olarak ulaştırılması için O.B.’ye 500 euro para gönderdi. Aradan geçen sürede paranın yerine ulaşmadığını öğrendi ve sosyal medya üzerinden O.B. ile bağlantı kurdu.

FACEBOOK’TAN İSYAN ETTİ

Dün akşam sosyal medya hesabından isyan dolu bir paylaşım yapan Tuğcu, bir ihtiyaç sahibine kurbanlık hayrı olarak ulaştırılması için O.B.’ye gönderdiği paranın hala yerine ulaştırılmadığını, hesabını sorunca da bu kişinin kendisine ağza alınmayacak hakaretler savurduğunu öne sürdü.

YAZIŞMALAR SONUÇ VERMEDİ

Yine iddiaya göre, Şevket Tuğcu’nun paranın teslim edilmemesiyle ilgili sorusuna O.B., “Zamanım olmadı bir ara teslim ederim” tarzında bir yaklaşımla yanıt verdi. Bir süre daha geçmesine karşın paranın hala ulaştırılmadığını öğrenen Tuğcu, bu kez O.B’ye parayı bir an ulaştırması için whatssapp üzerinden yazdı. Ancak aldığı yanıtla donup kaldı. Yazışmalarla ilgili ekran kayıtları, tarafların bir süre sonra birbirlerine sert ifadeler kullandığı, hakaretler ettiğini gösteriyor.

ÖNCE GRUPTAN ATTI, SONRA TEHDİT ETTİ

Paylaşımda O.B’nın kendisini önce Trafik Yaşam Grubu’ndan attığını sonra da whatssapp üzerinden tehdit ettiğini öne süren Tuğcu,  sosyal medya kullanıcılarını diye uyardı.

KÜFÜR DOLU SÖZLER

Tuğcu’nun whatsapp üzerinden paylaştığı yazışma görsellerinde, O.B.’nin, parayı bir an önce ihtiyaç sahibine ulaştırmazsa kendisini deşifre edeceğini söyleyen Tuğcu’ya “Altı üstü 500 euro para. Sanki milyon gönderdin de hesap soruyorsun” diye yanıt verdiği, bunun üzerine sahtekarlıkla suçlanınca da hakaret ettiği görülüyor. Karşılıklı hakaretlerin havada uçuştuğu bu yazışmanın bir bölümünde yine O.B.’nin hayırsever Şevket Tuğcu’ya ağır bir ifade kullandığı görülürken, paylaşılan yazışma görselleri, O.B.’nin “elinden geleni ardına koyma” sözleriyle son buluyor.