Ramazan Bayramı’nın ilk günü protokol üyeleri Çocuk Evleri ve Huzurevi’ni ziyaret ederek buralarda kalanlar ile bayramlaştı. Huzurevi ve Çocukevi ziyaretinin ardından Şehitlike geçen protokol üyeleri burada şehit mezarlarına karanfil ve gül bıraktı. Vali Vekili Hakkı Ünal ve protokol üyeleri ilk olarak Asker ve Polis Şehitliklerini ayrı ayrı ziyaret etti. Şehitlikte okunan Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından, protokol üyeleri İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık yaptığı duaya iştirak etti. Daha sonra Eskihisar Mahallesi’nde bulunan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çatısı altında hizmet veren huzurevi sakinleri ile de bir araya gelen Denizli protokolü,  yaşlıların ellerinden öpüp hayır dualarını aldı. Huzurevi sakinlerine de çeşitli hediyeler veren protokol üyeleri yaşlılarla sohbet edip ihtiyaç ve isteklerini sordu.

ŞEHİDİ UNUTMADILAR

Huzurevi ziyaretinin sonrasında protokol üyeleri Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda Polis Memuru olarak çalışırken 29 Haziran'da Yüksekova ilçesinde nöbet sırasında yüksekten düşerek şehit olan Mehmet Ali Doğan’ın ailesini ziyaret ederek etti protokol üyeleri son olarak Bahçelievler Mahallesinde bulunan Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Protokol üyeleri ziyaretlerin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma ziyaretlerine; Vali Vekili Hakkı Ünal,Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, H.Teoman Sancar,  Denizli  11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,  İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ve 11. Komando Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerler katıldı.