İki liderin Denizli mitingi nedeniyle Denizli halkını bilgilendirmek ve davet etmek için CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonunda düzenlenen basın toplantısında  gazeteciler ile bir araya geldi.Konuşmalarında isimler ilk olarak Denizli halkını 6 Mart Salı günü yani yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in  saat 17.00’da 29 Ekim Bulvarında gerçekleşecek mitingine davet etti. Sonrasında ise seçim süreciyle ilgili yaptıkları çalışmalar, projelerden bahsetti.

“YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, yerel seçim sürecinde yoğun tempoyla çalıştıklarını, mahalle ziyaretleri yaptıklarını, STK’ların yönetici ve üyeleri ile bir araya geldiklerini, pazaryerlerinde halka buluştuklarını, kalan 26 günü en iyi şekilde değerlendirip 31 mart’tan sonra Denizli’yi birlikte yönetmek istediklerini söyledi.  İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ise, ülkeyi içinde bulunduğu şartlardan, sıkıntılı süreçten çıkarmak için Millet İttifakı’nın kurulduğunu belirterek, “Bu kaostan çıkmak için çareler aranıyorsa çar de biziz, alternatif de biziz. Beka sorunu için bir araya gelen Millet İttifakı. Diğerleri çıkar için bir arada” ifadelerini kullandı.

“MARTIN SONU BAHAR”

İttifakın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı da Millet İttifakı ile güzel bir güç birliği yaratıldığını söyleyerek, “Amacımız; özlenen çağdaş hukuk devleti, özgürlükleri, laikliğin tam anlamıyla yaşandığı, üretimin paylaşıldığı bir ülke hedefini gerçekleştirmek. Zenginlikleri, güzellikleri eşitçe dağıtmak, hizmet olarak geri döndürmek. Martın sonu bahar, güzel günler yakın” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GÜZEL BİRLİKTELİK YAKALADIK”

 Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan da seçim çalışmalarının iyi bir havada devam ettiğini belirterek, “Türkiye’nin ve Denizli’nin bu ittifakı ihtiyacı varmış. Çok güzel bir birliktelik yakaladık. Tek amacımız var Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerini kazanıp, sosyal demokrat belediyecilik hizmetini halkımıza sunmak” diye konuştu.

 DENİZLİ İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da iki partinin il ve ilçelerdeki teşkilatlarının özveriyle çalıştığını kaydederek, “Aynı partiymişiz gibi çalışıyoruz. Projelerimi yarın (çarşamba) günü yapılacak mitingde açıklayacağım. Benim öyle çılgın projelerim yok. Yapabileceklerimizi, süremiz içinde gerçekleştirebileceklerimizin sözünü vereceğiz. Sanayi, tarım ve turizmi kapsayan üretime dönük projelerimiz var. Bir projemiz de ulaşımla ilgili. Denizli-Çardak Havalimanı arasında Organize Sanayi Bölgesini de kapsayacak raylı sistemle toplu taşımacılık projelerimizden birisi. Pamukkale ve şehir merkezinde de haf raylı sistem ulaşım projelerini hayata geçireceğiz” diye konuştu.