Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Görev süresinde bir haftayı geride bırakan Doğan, makamda olduğu sürece ziyaretlere vakit ayırmaya çalışıyor. Farklı çevrelerden yüzlerce kişiyi makamında ağırlayan Doğan’a iş dünyası da yoğun ilgi gösteriyor. Doğan önce Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve yönetim kurulu üyelerini, daha sonra Mali Müşavirler Odası eski Başkanı ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz ile birlikte Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimini ağırladı.

Başkan Doğan, “Nazik ziyaretleri için, kentimizde faaliyet gösteren odaların yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VEKİL TİN’DEN TEBRİK
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Şemikler Mahallesi’nin ve Bakırlı-Gümüşler minibüs hattının düzenlediği hayır yemeğinde Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile karşılaştı. İkili bir süre sohbet etti. Vekil Tin, Başkan Doğan’ı seçim başarısından dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan, daha sonra Selçukbey Mahallesi’nde verilen lokma hayrına katıldı.