Denizli’de son zamanlarda birçok şarkıya imza atan ve yaptığı bu şarkıları kliplendiren İsmet Cengiz, yeni şarkısı, ‘Ararım seni yoksun’ a da klip çekti. Farklı mekanlardan çekilen klipte İsmet Cengiz’e beraber yol yürüdüğü Rock Mahsulleri Ofisi üyeleri de eşlik etti. Nostaljik bir aracın da kullanıldığı klip vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Görüntü yönetmenliğini ve yönetmenliğini Ali Coşkun ile Emrah Varol’un yaptığı klibe bir çok sosyal paylaşım sitesinde olumlu tepkiler yapıldı.

Denizli’de son zamanlarda yazdığı şarkılarla ve çektiği kliplerle adından söz ettiren İsmet Cengiz, Rock Mahsulleri Ofisi ile birlikte yaptığı yeni şarkıyı yayınladı.

Müzik alanında yepyeni şeyler yaptıklarını ve bunu da sevenleriyle buluşturduklarını kaydeden İsmet Cengiz, ‘’ Müzik bizim için vazgeçilmez bir duygu. Bu duygumuzu insanlara aktarmak onlardan güzel tepkiler almak bizi daha da mutlu ediyor. Biz gönlümüzden süzülen sözleri müzikle buluşturduk. Birçok mekanı da kullanarak güzel bir klip çektik. Klibimiz ilk andan itibaren büyük ilgi gördü. Rock Mahsulleri Ofisi ile birlikte çok da güzel işer yapıp insanların beğenisine sunacağız. Pandemi nedeniyle insanların zor dönemlerden geçtiği bu dönemde bir nebze olsun insanlara moral verebildiysek ne mutlu bize’’ dedi.