Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu'nda yapılan genel kurula çok sayıda üye ve davetli yer aldı. Seçimlere Kadem Özbay tek listeyle seçimlere katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi’nin yeni başkanı Kadem Özbay oldu.

“Görevi Gençlere Bırakıyoruz”

Mevcut Başkan Nihat Çetin, artık yerlerini gençlere bırakmak gerektiğini söyleyerek, "10 yıl yönetim kurulu üyesi olarak 3 dönemdir de başkan olarak bu kuruma hizmet verdim. İsminde Atatürk'ün adının olduğu bir kurumda başkanlık yapmak herkese nasip olmaz. Bunun onur, gurur ve mutluluğunu yaşadım. Ancak günü geldiğinde gençlere yerimizi vermeyi bilmeliyiz. Yeni dönemde genç arkadaşlarımız güzel çalışmalara imza atacaktır" dedi.

“Hedefimiz Gençler”

Atatürk ilke ve devrimlerini gençliğe doğru anlatmak ve geleceğin öncüsü gençler var etmek için çalışacaklarını aktaran Kadem Özbay da, Atatürkçü Düşünce Derneği'ni her alanda aktif ve dinamik bir hale getirmek istediklerini söyledi. Özbay, "Nihat abi ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz yıllarca bizlere yol gösterdiler. Bize abilik ve ablalık yaptılar. Bizi bu kademede görmek istediklerini söylediler. Biz de bundan onur duyacağımızı söyledik. Bu onurlu görevi abi ve ablalarımızdan bir uzlaşıyla alma zamanı. Emanetlerini en iyi şekilde taşıyacağımızı söylüyoruz. Atatürk ilke ve devrimlerini aktarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Abi ve ablalarımız gibi bizler de bu onurlu görevi bizden daha genç arkadaşlarımıza teslim edeceğiz. Bu yola çıkarken benim öncelikli amacım Atatürk ilke ve devrimlerini gençliğe doğru anlatmak ve geleceğin öncüsü gençler var etmek. Gençlerimiz geçmişinden ve tarihinden ders çıkarmalı. Geçmişteki işbirlikçi ve mandacıları iyi tanımalı ve çıkardığı bu derslerle yola çıkmalı. Atatürkçü Düşünce Derneği'ni her yerde ve her alanda var etmek için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.