Antalya’da hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan son yolculuğuna uğurlanıyor. Arslan için ilk tören CHP İl Binası önünde gerçekleştirildi.  Törene ailesi, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, “Siyasette bize her zaman abilik yaptı. Kendisini iline ve partisine adamıştı. Bizim için çok büyük şok oldu. Işıklar içinde uyusun” ifadelerini kullandı.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise “Abiliği, kişiliği ve samimiyetiyle hepimizin gönlünde büyük yeri var. Hatta Honaz seçimlerinden sonra sıra İstanbul’da demişti. Kendisini o kadar partiye adamıştı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun” dedi.

Oğlu Mesut Can Arslan da babasının kendisini partisine adadığını ifade ederek ülkesine hizmeti hep en önde tuttuğunu belirtti. Törende eşi kızı ve oğlu gözyaşlarını tutamadı. Yapılan konuşmaların ardından Arslan’ın naaşı Kervansaray Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Burada Kazım Arslan için Kur’an okutulup, dualar edildi. Arslan’ın ailesi cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.