Akademisyenler, öğrenciler ve Denizlili müzikseverlerin katılımıyla ilginin yoğun olduğu konserde, kemanda Doç. Dr. Özgül Gök ve piyanoda Doç. Özgün Gülhan sahne aldı.

Eğitimlerini Türkiye’nin yanısıra Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nin tanınmış ve prestijli okullarında tamamlamış, akademik çalışmalarına ek olarak halen sanatsal faaliyetlerini ulusal ve uluslararası platformlarda sürdürmekte olan olan öğretim üyeleri, konser programında 18. yüzyıldan günümüze uzanan bir repertuar seslendirerek büyük beğeni topladı.

Avusturyalı besteci W. A. Mozart’ın KV.570 sayılı üç bölümlü Keman ve Piyano Sonatı ile başlayan konser, L. van Beethoven’in “İlkbahar” başlıklı, lirik melodileriyle keman ve piyanonun diyaloglarını duyuran dört bölümlü Beşinci Keman ve Piyano Sonatı ile devam etti. Ardından ikili, romantik dönem Rus bestecisi S. Rachmaninoff’un Vocalise adlı eserininin keman ve piyano için yapılmış düzenlemesini yorumladı. Konser, Çigan müziği etkilerinin görüldüğü V. Monti’nin Csardas başlıklı folklorik eseri ile son buldu.