Ankara ziyaretinde CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba’ya CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek eşlik etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarından Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun ile özel bir görüşme yapan Denizli heyeti, 2 Haziranda tekrarlanacak olan Honaz seçimlerini masaya yatırdı.

ANKARA’DA HONAZ MESAİSİ

Dün gerçekleşen ziyaret hakkında bir değerlendirmede bulunan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, sahada ve sandıkta kazandıkları seçimlerde tekrar aynı başarıya ulaşmak için temaslarda bulunduklarını söyledi. Honaz Belediye Başkan Adayı Kepenek’in seçim sürecini başarılı geçirdiğini ve yeniden yapılacak olan seçimlerde bu başarıyı koruyacağına inandığı söyleyen Akbaba, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Honaz seçimlerini titizlikle takip ettiklerini kaydetti.

BAŞKANLAR DENİZLİ’YE GELECEK

Ziyarette önemli bir detayda belirmiş oldu. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2 Haziran tarihinde tekrarlanacak olan Honaz seçimleri öncesi CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın davetiyle Denizli’ye geleceği öğrenilmişti. Akbaba’nın Ankara ziyaretinde de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan da Denizli’ye ziyaret sözü aldığı öğrenildi.

“GEÇMİŞ OLSUN” DEDİLER

Akbaba ayrıca, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik gerçekleştirilen saldırı hakkında geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini, sağlık durumunun ve moralinin gayet iyi olduğunu söyledi. Bu konuda Kılıçdaroğlu’nun kendisine, “Biz, cenazeye parti lideri olarak değil, bir Türk vatandaşı olarak gittik. O tabutta yatan bizim evladımızda olabilirdi. Bizim şehit cenazelerine gitmemizi kimse engelleyemez. Sizler de bu konuda sakın geri adım atmayın” dediğini paylaştı.