Türk Kızılay Denizli İl Koordinasyon Toplantısı Türk Kızılay Güne Ege Kan Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türk Kızılay Şube Başkanı Adem Salih Deniz Başkanlığında düzenlenen toplantıya; Merkezefendi Şube Başkanı Samim Tefe, Pamukkale Şube Başkanı Ersin Erkan, Denizli Şube Kadın Kolları Başkanı Ferah Önel, Buldan Koordinatöre Dr. Alpaslan Alsoy ile Çivril Koordinatörü Muhammed Özkan katıldı.

FAALİYETLER DEĞERLENDİRİLDİ, PLANLAMA YAPILDI

Toplantının ilk gündemi Covid-19 ve yaklaşan Ramazan ayının planlaması oldu. Ardından Türk Kızılay Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın ve Denizli Kan Merkezi Müdürü Dr. Murat Tokcan ile Ürün Dağıtım Birim Sorumlusu Dr. Ferda Korkut’un katılımı ile 2020 yılının kan bağışı oranları ile faaliyetler hakkında bilgilendirme toplantısına geçildi. Kan bağışındaki azalmalar nedeniyle duyarlılık, bağışa davet gibi çağrılarda bulunulmasına karar verildi.

TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Toplantıdan sonra Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelinin ve gönüllülerin bulunduğu kan bağış kampanyasına için Denetimli Serbestlik Müdürü Kamil Demir ziyaret ettiler. Kan bağışı kampanyasına desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.