Merkezefendi Belediyesi ve Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi için imzalar atıldı. İmza törenine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Ayhan Mazıoğlu, Yusuf Görgüç ve personel katıldı.

“BAŞKANIMIZ MUHAMMET SUBAŞIOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu “Türkiye’mizin şuan da içinde bulunduğu sıkıntılar hepimizin malumu… Bu şartlarda Merkezefendi Belediyemizin de sizlerin sosyal haklarına arttırıcı bir sözleşmeye imza atıyor. Bizi kırmadı kendilerine teşekkür ediyorum. Bir başkan, ne yapacaksa kendi çalışanlarıyla yapar. Buradaki çoğu arkadaşlarla da eminim ki bu şehrin evlatlarıdır. Buradan olmasa bile Türkiye’nin evlatları. Hepimiz milletimizin atamızın, dedemizin torunlarıyız. Bu ülke bu millete hizmet etmek, bizi yetiştiren okutan büyüten, büyük zorluklarla babalarımıza annelerimize bir borcumuz ve bizden sonraki nesle de aktaracağımız güzel Türkiye’miz yine bir görevimiz bir borcumuzdur. Belediyecilik beşikten mezara kadar hizmet ve kendi rızkımızı kazanırken de işimizi millete memnuniyet sağlayacak şekilde yaptığımız takdirde ben inanıyorum ki bu dünyada karşılığı olduğu gibi inandığımız imanımız gereği ahirette de karşılığı olacak” ifadelerine yer verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, törende yaptığı konuşmada, “Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Merkezefendi Belediyesi, Memur-Sen, BEM-BİR-SEN arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) yapma kararı aldık. Bu kararımızın hayırlı olmasını diliyorum. Merkezefendi Belediyesi ilk günden bu yana 4 konuda disiplini sağlamış durumda. Mali disiplini, insan kaynakları yönetimi disiplini, zaman yönetimi disiplini ve Merkezefendi Belediye yönetimi veri kullanımı üzerinde kurgulanmış bir şekilde devam ediyor. 2014 yılında 90 Milyon TL ile başlamış olduğumuz bütçe maratonunu 2018 yılı için 190 Milyon TL’lik bir büyüklüğe hep beraber ulaştırmış bulunuyoruz. Merkezefendi Belediyesi’nin bütçesi son kuruşuna kadar gerçekleşen bir bütçedir. Asla vatandaşımıza karşı bir aldatmaca, bir şişirmece söz konusu değildir” dedi.

“MERKEZEFENDİ TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZIDIR”

Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi sadece Denizli’nin değil Türkiye’nin parlayan bir yıldızıdır. Bu başarıda da bütün arkadaşlarımızın emeği vardır. Bu başarı toplam kalitenin sonucudur.  Çay demleyen arkadaşımızdan taş döşeyen arkadaşımıza, mali hizmetlerde veznedarlık yapan arkadaşımıza, müdürlerimize, başkan yardımcılarımıza kadar bütün arkadaşlarımızın ortak mahsulüdür. Hep birlikte bu başarıyı bize emanet edilen 31 Mart 2019 akşamına kadar en güzel şekilde taşıyacağız. Merkezefendi Belediyesi’ni daha üst noktalara getireceğiz. Eğitimden spora, sağlıktan kültüre kadar birçok konuda proje üreten ender belediyelerden biriyiz. Ve bunu yaparken de Türkiye’de borcu olmayan 5 ilçe belediyesinden biriyiz. Bütün yatırımlarımızı öz kaynaklarımızdan yapıyoruz. Para ne kadar çok olursa olsun önemli olan bereketidir. Merkezefendi Belediyesi’nin parası da bereketlidir. Her doğru projeye ayrılmış doğru öz kaynağı vardır. Borçlanmadan bütün doğru projeleri yapabilecek durumdadır. 30 Kasım itibariyle gelirler anlamında en azından geçtiğimiz senenin altında kalmayacağımızı anlamış olduk. Genel Başkan Yardımcımıza ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Sosyal Denge Sözleşmesine imzaları attı.