Merkezefendililer tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilen ve çalışmalarına hızlı başlayan Şeniz Doğan, Pazar günü de durmadı. Başkan Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile birlikte Denizli Soroptimist Kulübü Derneği tarafından Laodikeia Antik Kenti’nde düzenlenen ‘Laodikeia Umudu Kucaklıyor’ sanat etkinliğine katıldı. Etkinlikte arp sanatçısı Meriç Dönük, belgesel gösteriminde Jale İncekol ve Ertuğrul Köyü Korosu sahne aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gerçekleştirilen bu etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Daima sizlerin yanında olacağız. İnşallah Merkezefendimizde de daha güzel etkinliklerde birlikte olmak istiyoruz. Yıllardır özlemini duyduğumuz sanata, sanatçıya Merkezefendimizde birlikte kavuşacağız. Merkezefendimizi vizyon bir ilçe, marka bir ilçe yapacağız. Merkezefendimizde nice sanatçılar yetiştireceğiz. Destekleri için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Doğan, gün içerisinde Meryem ve Ersin Musa çiftinin nikâh akdine katıldı. Genç çiftin nikâhını kıyan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Meryem ve Ersin ailesine bir ömür boyu mutluluklar diledi.