Denizli'nin Çivril ilçesinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil ile tırın çarpışması sonucu 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden Ebru Durak’ın ve Halit Atabay’ın cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Ebru Durak için Muğla’nın Ortaca ilçesinde evinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Törende annesi Emine Durak’ın kızının 31 Mayıs'taki mezuniyet töreni nedeniyle çok heyecanlı olduğunu söylediğini dile getirdi. Kılınan namazın ardından Durak'ın cenazesi,  Dalaman ilçesi Eskiyurt Mezarlığı'nda defnedildi.

MANİSA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Halit Atabay için Manisa’nın Hacıaliler Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene yakınları ve arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Halit Atabay’ın cenazesi Hacıaliler Mahallesi'nde bulunan mezarlığa defnedildi.

OLAY

Işıklı istikametinden Çivril yönüne gitmekte olan Fırat Ç. (22) yönetimindeki 20 AAH 848 plakalı kiralık otomobil, İğdir Mahallesi yakınlarındaki kontrolsüz kavşakta Uşak'tan Denizli istikametine giden Durmuş A. idaresindeki 64 DU 190 plakalı tır ile çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobil içerisinde bulunan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Ebru Durak'ın (21) hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobil içerisinde sıkışan diğer üniversite öğrencileri Berna Y. (22), Ömer B. (23) ve Halit Abatay (21) ile sürücü Fırat Ç. itfaiye ekiplerince otomobilin tavanı kesilerek çıkarıldı. Otomobildeki 3'ü üniversite öğrencisi 4 yaralı ile tır şoförü Durmuş A. ve tırda yolcu olarak bulunan Mustafa B. , 112 Acil Servis ekiplerince Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Halit Abatay, sevk edildiği Denizli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Öte yandan üniversite öğrencilerinin kiraladıkları otomobille gezmeye gittikleri öğrenildi.