AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Tavas İlçesine bağlı Balkıca ve Yorga mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Şahin Tin’e Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakçı ve partililer eşlik etti. Kahvehanede vatandaşlarla buluşan, onların derdini dinleyen Milletvekili Şahin Tin, ülke gündemi ve tarım sektöründe yaşanan gelişmelere dair mesajlar verdi.

“TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE HİZMET EDİYORUZ”

Milletvekili Şahin Tin, “Devletimizin ve milletimizin imkânları tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak kadar geniştir, asla gelecek kaygısı taşımayın’ dedi. Vatandaşların taleplerini de not alan ve sorularına yanıtlar veren Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti iktidarı olarak geçmiş iktidarların yaptığı gibi bir elit kesime hizmet etmiyoruz. Biz Anadolu’muzun her bir noktasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Bizim derdimiz şehir merkezlerinde ne varsa ilçe merkezlerinde o olsun. İlçe merkezlerimizde ne varsa mahallelerimizde o olsun. Bu inanç ve azimle çalışıyoruz. İktidar olarak eğitimden sağlığa, güvenlikten ulaşıma hemen her alanda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların kat be kat üstünde hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

“GÖNÜL ALIYORUZ”

“Yaptığımız her icraatımızla vatandaşlarımızın gönlünü almaktan başka bir gayemiz yok” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Sizler her seçimde bizlere destek verdiniz. Bizler de yüzünüzü kara çıkarmadık. Verdiğimiz her sözü tuttuk. Kısacası sizden aldığımız desteğin hakkını vermeye gayret ettik. Bundan sonra da aynı şekilde sizlere hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmamızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Biz başka siyasi anlayışların yaptığı gibi yalan bütçeler hazırlamadık. Her dönem hizmet odaklı, kalkınma ve büyüme odaklı bütçeler hazırladık. Hazırladığımız her bütçenin sizlere geri dönüşü oldu. Milletten uzak bütçelerle sizlerin huzuruna elhamdülillah daha hiç çıkmadık, çıkmayız da. Rabbim bizlere, sizlere hakkıyla hizmet edebilmeyi nasip etsin” dedi.

“TERÖRÜN BAŞINI EZDİK”

“Devletimize saldıran, milletimize ihanet eden ne kadar örgüt varsa hepsinin başını ezdik ve ezmeye de devam edeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemizin huzuruna göz diken kimseye müsamahamız yok. Hainlere bu topraklarda asla göz açtırmayacağız. Bekamıza saldıran örgütlere asla aman vermeyeceğiz. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ gibi adı her ne olursa olsun tüm karanlık odakların kökünü kurutma konusunda kararlıyız. Kahramanlarımız devletimizi sonsuza dek yaşatmak için amansız bir mücadele veriyor. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, birçok cephede nöbet bekleyen kahraman yiğitlerimizi buradan selamlıyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Onlar cesurca vatanımızı korudukça sizler de buralarda huzur ve güven içinde yaşamaya devam edeceksiniz” dedi.

“DESTEK BİZDEN ÜRETİM SİZDEN”

Üretim yapan çiftçileri her zaman desteklediklerini de belirten Milletvekili Şahin Tin; “2018 yılında çiftçilerimize 14.5 milyar lira tarımsal destek sağladık. 16 yıllık iktidarımız döneminde büyük hizmetler gerçekleştirdik. İnşallah daha iyisini yapmanın gayretinde olacağız. Tarımın geleceği bizim bölgemiz açısından son derece önemli. Bu nedenle tarımın geleceğini emin ellere teslim etmemiz gerekiyor. Başlattığımız birçok proje var. Bu kapsamda şunu ifade etmeliyim ki; sadece genç çiftçi projesinden bugüne kadar 16 bin 733 genç çiftçimize toplamda 503 milyon lira hibe desteği aktarılmasını sağladık” dedi.

“SULANABİLİR ARAZİ MİKTARINI ARTIRDIK”

Denizli’nin özellikle Tavas Ovası’nın verimli toprakları olduğuna işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemizin verimli topraklarını canlandırma konusunda kararlıyız. Bu anlamda alınan kararlar gereği Denizli’miz başta olmak üzere Türkiye genelinde sulanabilir arazi miktarını 65.3 milyon dekara çıkardık. Bunu daha da artıracağız. Üreten, istihdam sağlayan, her sektörü ayakta tutmak ve daha da büyütmek bizim temel görevimiz. Yerel tohumların korunması ve yetiştiricilerin yaygınlaştırılması Arazi toplulaştırması konusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca verimli topraklarımızı korumak için de her türlü önlemi almaktan geri durmuyoruz” dedi.

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Milletvekili Şahin Tin, Tavas ilçesine bağlı Yorga ve Balkıca ziyaretinde, Balkıca mahallesinde kalp krizi sonucu vefat eden emekli polis memuru Mürsel Özlen’in ailesi ile ani vefatıyla mahalle sakinlerini hüzne boğan Yorga Mahallesi muhtarı Ramazan Öneri’nin ailesi ve Yorga Mahalle sakinlerinden merhum İbrahim Tekceli’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.