Almanya’dan yola çıkan Milwaukee TIR’ı, 6. Durağı olan Denizli’ye geldi. Otomotiv sektörü, mobilya sektörü, enerji sektörü, sıhhi tesisatçılar, elektrik tesisatçılar, reklamcılar, sanayi, inşaat firmaları, montaj içeren üretimdeki tüm sektörlerin elektrikli el aletlerindeki bir numaralı tercihi Milwaukee'nin demo TIR’ı Denizli’ye geldi. Denizli-Muğla bölge temsilcisi As Makine şirketinin önüne kurulan TIRda ilgili sektörlerin tüm paydaşları ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı.


Milwaukee, Oerlikon, Yıldız gaz, Pferd ve buna benzer alanında lider olan birçok markanın bayiliğini ve servisliğini üstlenen As Makina Sahibi Selçuk Gazezoğlu açıklamalarda bulundu. Gazezoğlu, As Makine’nin 1989’dan bu güne sektörde lider markalarla hizmet verdiklerini söyledi. Gazezoğlu, kuruluşlarının 30. yılında Denizli'ye böyle bir etkinliğe vesile olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.


Gazezoğlu, "Milwaukee TIR’ı Almanya’dan yola çıktı. Türkiye'nin birçok şehrinde ürünlerini sergiledi. Milwaukee TIR’ının Denizli’deki durağı As Makine’nin önü oldu. Şirketimizin önünde açılan TIR’da demo ürünler sergilendi. Ağır sanayinin tamamının sıklıkla tercih ettiği ve kullanmış olduğu ekipmanlar burada sergilendi. Elektrikli el aletlerinin tamamı TIR’ın içerisinde yer aldı. Enerji, çimento, otomotiv, inşaat ve birçok sektörün gündelik hayatını kolaylaştıran irili ufaklı tüm firmaları yakından ilgilendiren dev buluşmaya sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Bunun yanında protokol üyelerimizde bizlere destek oldu. Buluşmaya katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TIR’ı ziyaret edenler arasında yer alan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise, bu tür etkinliklerin esnaf açısından büyük önem taşıdığını belirterek, etkinlikten dolayı As Makine ailesine ve Selçuk Gazezoğlu’na teşekkür etti. Erdoğan bir müddet TIR’ı yerinde inceleyerek, esnafla sohbet etti.