Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Geleneksel 7. Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası sona erdi. PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nde düzenlenen turnuvanın ödül töreni ve final programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 40 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Final Fen Lisesi, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi ve Yüksekçıta Anadolu Lisesi mücadele etti. “İnsan Klonlanma Yasallaştırılmalı mıdır? Yasaklanmalıdır?” konusunun tartışıldığı mücadelede şampiyon Final Fen Lisesi olurken, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu. En iyi konuşmacı ödülünü ise Final Fen Lisesi öğrencisi İbrahim Serdar Bağ kazandı.

Başkan Osman Zolan’a teşekkür

Turnuvanın gençler açısından büyük bir kazanım sağladığına dikkat çeken Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, “Geleneksel hale getirdiğimiz Liselerarası Münazara Turnuvası’nı sürdürmenin mutluluğunu yaşadık. Yaptığımız her çalışmada bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Hayallerinizin peşinden koşmaktan hiç vazgeçmeyin”

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, “Bir şeye başlamak zor ama belki ondan daha zoru ve daha güzeli o işi devam ettirebilmek. Devam ediyorsanız başarılı olmamak mümkün değil. Hayalleriniz, rüyalarınız ne kadar büyük olursa olsun. Onların peşinden koşmaktan hiç vazgeçmeyin. Üç gün boyunca burada çok güzel tecrübeler edindiniz, güzel bir aile ortamı oluştu. Bu programda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmanın ardından Değirmenci ve beraberindekiler turnuvanın ödüllerini verdi.