Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen kaza Denizli’nin yüreğini yaktı. Yaşanan feci kazada ölenlerden 2 kişinin Denizlili olduğu ortaya çıktı.

Kuyucak ilçesinden Karacasu istikametine seyreden Hazar Canbaz (20) idaresindeki 20 AAZ 682 plakalı otomobil, Karacasu-Tavas yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye acil kurtarma sağlık (AKS) ekipleri sevk edildi.  Kazada, araçta sıkışan sürücü Hazar Canbaz ile Davut Arısan (20) ve Nurdane Geryüz'ün (21) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobildeki Emre B. (20) ve Dilan Ş. (20) ise yaralandı.

2’si Denizlili çıktı

AKS ekiplerince otomobilden çıkarılarak ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerden Nurdane Geryüz ve Hazar Canbaz ile yaralılardan Emre B.’nin Denizlili olduğu, Davut Arısan’ın ise Denizli’de ikamet ettiği öğrenildi. Hayatını kaybedenlerden Nurdane Geryüz’ün Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu belirtildi.

Geryüz cenazesi bugün Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Canbaz’ın cenazesi ise bugün Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazına müteakip Asri Mezarlıkta, Denizli’de yaşayan Davut Arısan’ın ise memleketi Burdur’un Başmakçı köyünde toprağa verileceği kaydedildi.