Merkezefendi Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılında da öğrenim yardımı yapıyor. Bu çerçevede ortaokullara ve liselere, nüfusuna oranla en yüksek öğrenim yardımını gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, öğrencilerin eğitim ve öğretimine katkısını her yıl artırarak sürdürüyor.

Merkezefendililer 28 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında internet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirmişti. Merkezefendi Belediyesi’nin 3 yıldır yaptığı öğrenim yardımının sonuçları açıklandı. Buna göre öğrenim yardımı sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrencilerin http://www.merkezefendi.bel.tr/ resmi internet adresinden sonucu görüntüleyebilecekleri bildirildi.

“3 BİN ÖĞRENCİYE 8 AY BOYUNCA AYLIK 90 TL”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 3 bin öğrenciye 8 ay boyunca 90 TL öğrenim yardımı yapılacağını ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizdeki öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı sağlamak amacıyla her yıl öğrenim yardımı yapıyoruz. Hatırlanacağı üzere 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 2 bin 250 ortaokul ve lise öğrencisine öğrenim yardımı yapmıştık. Merkezefendi Belediye Meclisi olarak bir karar aldık ve 2017-2018 döneminde 3 bin öğrencimize aylık 90 TL öğrenim yardımı yapıyoruz. Sonuçlar açıklandı. Öğrencilerimizin katkıları her ay Vakıf Bank hesaplarına yatacak. Kendilerine verilecek olan bankamatik kartları ile istedikleri zaman bankamatiklerden paralarını çekebilecekler. Hayırlı olsun” dedi.