Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde gazetecilerle bir araya gelen Okan Konyalıoğlu, her potansiyelden, düşünce yapısından ve sektörden güçlü bir ekiple yola çıktığını belirterek “ Bir koltuğa talip olurken, şimdiye kadar olduğu gibi şimdi de kimseden icazet almak gibi bir yaklaşımım olmadı. Öncelikle o koltuğun sorumluluklarını hakkıyla yerine getirip getiremeyeceğime bakarım. DSO Başkanlığı da ekibimin potansiyeline ve geçmiş tecrübelerime dayanarak en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum” dedi.

Zeybekçi Sessiz Kalan İş Dünyasını Hedef Aldı;   “Her Tarafın İdeolojik Yalakaları” Zeybekçi Sessiz Kalan İş Dünyasını Hedef Aldı;  “Her Tarafın İdeolojik Yalakaları”

Denizli Sanayi Odası Başkan Vekili ve ASKON Demir Çelik Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli Sanayi Odası yönetimine, ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı.

NEDEN ADAY OLDUM?

Denizli Sanayi Odası Başkanlığı’na ve yönetimine neden talip olduklarını da açık sözlülükle dile getiren Okan Konyalıoğlu “Benim çok ciddi STK yönetimi tecrübelerim var. Yaklaşık 15 yıl boyunca, arkadaşlarımla birlikte başarılı ve vizyonel işlere imza attık. Aynı zamanda 4 kuşaktan sanayici bir aileden geliyorum. Sanayicinin derdini, en iyi bilenlerdenim. DSO Başkan Vekili olarak, zaten yönetimsel olarak işin içindeyim. Neden aday olduğuma gelecek olursam? Yaşadığımız ve üreterek kazandığımız bu şehre bu ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklardan hiçbir zaman kaçmadım. Ben ve aynı düşüncede olan ekip arkadaşlarım da, canı gönülden bu yolculuğa çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Çok şey yapacağımıza inanıyoruz. Diğer türlü, fonksiyonel olamayacağımız hiçbir koltuğa ne ben, ne de ekip arkadaşlarım talip olmayız.”

Denizli Sanayi Odası Başkan Vekili ve ASKON Demir Çelik Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli Sanayi Odası yönetimine, ekibiyle birlikte aday olduğunu açıkladı.

“KİMSENİN ADAMI DEĞİLİZ…”

DSO gibi bir yapının, politik bir makam olmadığının bilinciyle hareket ettiklerini de önemle vurgulayan Konyalıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“O koltuğa oturacaksak eğer, birilerinin adamı, bir cemaatin müridi veya bir partinin militanı olarak değil, Denizli sanayicisinin sesi, soluğu olmak için oturmalıyız. Sonuçta bir meslek örgütünün temel amacı da üyelerine yönelik etkili faaliyetler yürütmek, güçlü projeleri hayata geçirmek olmalı. Biz de çok iyi bir çalışma içerisinde, seçimlere hazırlanıyoruz. DSO Başkanlığını, şimdiye kadarki görev ve sorumluluklarımın taçlandırılması olarak görüyorum. Denizlimize, Denizli Sanayi Odası’na ve ekibimize hayırlı olsun.”