AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki akşam  Aktepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Örki bölge ahalisinin sorun ve taleplerini dinledi. Programa AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Adayı, "Gençliğim bu mahallede, Aktepe geçti. Halen de bağlarım hiç kopmadı. Bu yüzden bölgemizin sorun ve eksiklerini biliyorum. Daha güzel bir Pamukkale ve Aktepe için çalışacağız. Sizin de Aktepe'nin evladı olarak bana ve ittifakımıza sahip çıkacağınıza  yürekten inanıyorum." dedi.

"SİZ MUTLUYSANIZ BİZ DE MUTLUYUZ"

Pamukkale'nin daha güzel, insanlarının daha mutlu olması için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Örki, "Pamukkale ile ilgili hiç durmadan hayal kuracağız, her daim daha ilerisini düşünecek, kendimize daha yüksek hedefler koyacağız. Amacımız siz Pamukkaleli vatandaşlarımızın daha mutlu olması. Çünkü siz mutluysanız biz de mutluyuz. Bunun bilincinde çalışıyoruz. Allah'ın izni sizlerin tercihi ile 1 Nisan'dan itibaren güzel Pamukkalemize gözümüz gibi bakacağız ve onu namusumuz gibi koruyacağız. Size bunun sözünü veriyorum." İfadelerine ekledi.

ÇALIŞAN ANNELERE MÜJDE

Pamukkale İlçesi'nde çalışan annelere de müjde veren Başkan Adayı, "Pamukkale İlçemiz cinsiyet farketmeksizin erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına kadar üreten bir şehir. Çalışmayı, ekonomiye katkıda bulunmayı seven insanlarız. Aranızda çocukları olduğu için çalışamayan veya çalışırken  zorluk çekenlerin de olduğunu biliyorum. Bu yüzden çalışan annelerimiz için mahallelerimize kreşler yapacağız. Bu sayede çalışan annelerimiz çocuklarını güvenli bir şekilde kreşlerimize bırakarak işlerine gidebilecekler. Çocuklar da bu merkezlerimizde hem eğlenip, hem de eğitici aktivitelerle öğrenim görecekler." Dedi.